[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اصول اخلاقی انتشار مقاله
اخبار نشریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهد مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
دوره 14، شماره 3 - ( 7-1399 )
برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر
ص. 1-11
مسعود اصغری
*
،
محمدرضا ایمانپور
،
بهاره شعبانپور
چکیده
(296 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(70 دریافت)
اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخصهای هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 13-27
امین آوازه
*
،
حسین عمادی
،
عمار صالحی فارسانی
،
سید پژمان حسینی شکرابی
،
حسین نگارستان
،
میثم باورصاد
چکیده
(390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(115 دریافت)
برآورد نسبت RNA/DNA در مراحل اولیه رشد لاروهای حاصل از تلاقی مولدین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در یک طرح فاکتوریل
ص. 29-42
علی حلاجیان
*
،
حسینعلی عبدالحی
،
مهتاب یارمحمدی
،
رضوان اله کاظمی
،
ایوب یوسفی جوردهی
،
بابک تیزکار
،
حسین محمدی
،
سیدعلی موسوی
چکیده
(249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
رابطه میزان غلظت برخی عناصر با شاخصهای رشد در بافتهای کبد و عضله ماهی سیاه کولی (Vimba persa) در فصول مختلف از سواحل جنوب غربی دریای خزر
ص. 43-53
مسعود ستاری
*
،
سکینه مجیدی
،
جاوید ایمانپور نمین
،
مهدی بی باک
،
محمد فروهر واجارگاه
،
اکبر نصرالله زاده
چکیده
(236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(43 دریافت)
ارزیابی عوامل آمیخته بازاریابی بازار بزرگ ماهی تهران از دیدگاه فروشندگان
ص. 55-69
افشین عادلی
*
،
خدیجه علیدوستی
،
معظمه کردجزی
،
محسن واحدی
،
حسین اعرابی
چکیده
(260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(47 دریافت)
ارزیابی اثرات اقتصادی - اجتماعی پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان در قفس سد گلستان
ص. 71-85
کامران عقیلی
*
،
عباسعلی آقایی مقدم
،
سید محمود عقیلی
،
سارا حق پرست
چکیده
(239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(33 دریافت)
تاثیر جیره حاوی پروبیوتیک Bacillus subtilis IS02 بر شاخص های سلامتی، عملکرد سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری لکه سفید در میگوی سفید غربی
ص. 87-99
بابک قائدنیا
*
،
مریم میربخش
،
سید محمد جلیل ذریه زهرا
چکیده
(329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(79 دریافت)
تأثیر پروبیوتیک باکتوسل و آهن بر رشد ماهی آزاد دریای خزر
ص. 101-112
غلامرضا لشتو آقایی
،
حسین خارا
*
،
محمد صیادبورانی
چکیده
(260 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(48 دریافت)
اثرات تجویز خوراکی اسانس مورد (Myrtus communis L) بر فراسنجههای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی سرم خون بچهماهی کپور معمولی
ص. 113-126
تکاور محمدیان
،
سکینه مشجور
*
،
رضا قانعی مطلق
،
حسین خاج
،
صادق رباط کریمی
چکیده
(317 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(50 دریافت)
عملکرد رشد و تغذیه آلوین قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در تغذیه با جیره دارای پودر دافنی (Daphnia magna) تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی
ص. 127-138
پریسا مرادی
*
،
حجت اله جعفریان
،
مهدی سلطانی
،
حسنی قلی پور کنعانی
،
جواد سهندی
چکیده
(312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(58 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4274