Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of Aquaculture Development

نشریه توسعه آبزی پروری



Volume 8, Number 3 (2014-5)


اثر جیره‌های حاوی سین بیوتیک (ترکیب پرو بیوتیک پروتکسین و پری‏بیوتیک مانان الیگوساکارید) بر عملکرد رشد، بقاء و ترکیب لاشه میگوی جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
اثر جیره‌های حاوی سین بیوتیک (ترکیب پرو بیوتیک پروتکسین و پری‏بیوتیک مانان الیگوساکارید) بر عملکرد رشد، بقاء و ترکیب لاشه میگوی جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تأثیر غلظت‌های مختلف داروی بیهوشی222MS برکیفیت آب در حمل ونقل شبیه سازی شده ماهی زینتی Silver mono Monodactylus argenteus
تأثیر غلظت‌های مختلف داروی بیهوشی222MS برکیفیت آب در حمل ونقل شبیه سازی شده ماهی زینتی Silver mono Monodactylus argenteus
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی ((Barbus sharpeyi در محدوده گروه‌های طولی مختلف درمنابع آبی استان خوزستان
بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی ((Barbus sharpeyi در محدوده گروه‌های طولی مختلف درمنابع آبی استان خوزستان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثرهای متقابل تراکم و رژیم غذایی در پرورش لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca)
اثرهای متقابل تراکم و رژیم غذایی در پرورش لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio)
اثرهای جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با روغن‌های گیاهی (روغن سویا و خرما) بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بقاء در کپور معمولی (Cyprinus carpio)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
تاثیر سطوح مختلف غذایی روتیفر Brachionus plicatilis و ناپلیوس آرتمیا parthenogenetica Artemia بر میزان رشد و بازماندگی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن‌های گیاهی بر پارامترهای رشد،کارایی غذا و پروفایل اسید‌های چرب عضله ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن‌های گیاهی بر پارامترهای رشد،کارایی غذا و پروفایل اسید‌های چرب عضله ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

کارآیی روند رشدکرم پرتار Marphysa sanguinea با تغذیه از مواد ارگانیک حاصل از پرورش ماهیان وکاهش بار آلودگی ناشی از آن در سیستم نیمه مدار بسته
کارآیی روند رشدکرم پرتار Marphysa sanguinea با تغذیه از مواد ارگانیک حاصل از پرورش ماهیان وکاهش بار آلودگی ناشی از آن در سیستم نیمه مدار بسته
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles