[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 8، شماره 3 - ( 3-1393 ) ::
جلد 8 شماره 3 صفحات 85-93 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر جیره‌های حاوی سین بیوتیک (ترکیب پرو بیوتیک پروتکسین و پری‏بیوتیک مانان الیگوساکارید) بر عملکرد رشد، بقاء و ترکیب لاشه میگوی جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)
سعید وشتانی ، عبدالمحمد عابدیان کناری، رضا اکرمی، آرش جیران
چکیده:   (1012 مشاهده)
یک آزمایش تغذیه‌ای به‏منظور بررسی اثر متقابل پروبیوتیک پروتکسین و پری بیوتیک مانان الیگوساکارید بر روی شاخص‏های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بر روی 420 عدد میگو با میانگین وزنی 03/0± 53/5 گرم و با تراکم 20 عدد در مخازن 500 لیتری به‏مدت 2 ماه انجام شد. جیره‌های آزمایشی شامل جیره شاهد بدون افزودنی، جیره 1 حاوی 5/0 گرم پروتکسین + 5/1 گرم مانان الیگو ساکارید در هر کیلوگرم غذای، جیره 2 حاوی 1 گرم پروتکسین + 5/1 گرم پری بیوتیک مانان الیگو ساکارید، جیره 3 حاوی 3 گرم پروتکسین + 5/1 گرم پری بیوتیک مانان الیگو ساکارید، جیره 4 حاوی 5/0 گرم پروتکسین + 3 گرم پری بیوتیک مانان الیگو ساکارید، جیره 5 حاوی 1 گرم پروتکسین + 3 گرم پری بیوتیک مانان الیگو ساکارید و جیره 6 حاوی 3 گرم پروتکسین + 3 گرم پری بیوتیک مانان الیگو ساکارید در هرکیلوگرم غذا تهیه شدند. در انتهای تحقیق پارامترهای رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودن سین بیوتیک (پروبیوتیک پروتکسین و پری‌بیوتیک مانان الیگوساکارید) به جیره به‏طور معنی‏داری باعث افزایش رشد، بهبود ضریب تبدیل غذا، افزایش بازماندگی و بهبود ترکیبات لاشه شد (05/0P<). همچنین نتایج حاکی از اثر متقابل معنی‌دار بین پروبیوتیک پروتکسین و پری بیوتیک مانان الیگوساکارید جیره بر شاخص‏های رشد و ترکیب بدن بود (01/0P<). بهترین نتیجه از افزودن 1 گرم پروتکسین + 3 گرم مانان الیگوساکارید در هر کیلوگرم غذای بود که می‌تواند عملکرد رشدو ترکیب شیمیایی لاشه را در میگوی پاسفید غربی بهبود بخشد.
واژه‌های کلیدی: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)، مانان الیگوساکارید، پروتکسین، رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه.
متن کامل [PDF 707 kb]   (673 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۴/۱/۲۰ | پذیرش: ۱۳۹۴/۱/۲۰ | انتشار: ۱۳۹۴/۱/۲۰
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


وشتانی سعید، عابدیان کناری عبدالمحمد، اکرمی رضا، جیران آرش. اثر جیره‌های حاوی سین بیوتیک (ترکیب پرو بیوتیک پروتکسین و پری‏بیوتیک مانان الیگوساکارید) بر عملکرد رشد، بقاء و ترکیب لاشه میگوی جوان پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei). نشریه توسعه آبزی پروری. 1393; 8 (3) :85-93

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-49-fa.html



دوره 8، شماره 3 - ( 3-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3731