[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 51
تعداد مشاهده ی مقالات: 1238351
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 500727

تعداد کل نویسندگان: 1995
نویسندگان غیر تکراری: 1520
نویسندگان تکراری: 475
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 846
مقالات پذیرفته شده: 534
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 472

نرخ پذیرش: 63.12
نرخ رد: 35.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 140 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 354.8 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 97
مقالات پذیرفته شده: 69
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 71.13
نرخ رد: 15.46

میانگین دریافت تا پذیرش: 73 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.9 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 264.7 روز
____
..
:: دوره 18، شماره 3 - ( 7-1403 ) ::
جلد 18 شماره 3 صفحات 32-18 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از آرد محصولات کشاورزی به جای پودر جلبک اسپیرولینا در تغذیه آرتمیا (Artemia franciscana) در شرایط پرورشی
شکوفه راشدی ، مهرداد فتح اللهی* ، فردین شالویی
1-گروه شیلات، دانشکده منایع طبیعی و علوم زمین، دانشگاه شهرکرد، شهر کرد، ایران ، mehrdadfattollahi@gmail.com
چکیده:   (716 مشاهده)
      به منظور تحقیق برای رسیدن به جیره غذایی ساده­تر و اقتصادی­تر برای پرورش آرتمیا، سه جیره، آرد نخود چی (100%) به عنوان تیمارتغذیه­ایی نخست ، تیمار تغذیه ایی دوم از آرد سویا (100%) و تیمار تغذیه ایی سوم شامل آرد نخود چی (40%) ، آرد کنجاله سویا (40%) و آرد شاهدانه (20%) در مقایسه با شاهد (جلبک اسیرولینا) در این تحقیق به کارگرفته شد. غذادهی با تیمارهای آزمایشی در سه تکرار انجام گرفت. مدت زمان آزمایش از زمان تخم گشایی تا بلوغ آخرین گروه تیماری، 23 روز طول کشید.  نتایج نشان داد که بین گروه­های تغذیه شده با تیمارهای مختلف و شاهد اختلاف معنی­داری از نظر میانگین رشد طولی وجود داشت (p<0.5). میانگین طول کل آرتمیا در تیمار دوم  بالاترین میزان (01/0±98/0 سانتی­متر) و شاهد (اسپیرولینا) دارای کمترین مقدار (01/0±60/0 سانتی­متر) بود. روز بلوغ آرتمیا در افراد گروه (وجود حداقل ده فرد بالغ در هر سه تکرار) به عنوان پدیده موثر در وقفه رشد طولی جمعیت، در تیمار  اول (آرد نخودچی) و در روز هیجدهم تغذیه اتفاق افتاد. پس از آن بلوغ در تیمار دوم (آرد کنجاله سویا) با مدت زمان بیست روز و تیمار سوم (آرد مخلوط) با مدت زمان بیست و سه روز مشاهده شد. تا پایان روز بلوغ گروه­های تیماری، گروه شاهد آرتمیای تغذیه شده با جلبک اسپیرولینا به بلوغ نرسیدند. تغذیه لاروها بعد از تفریخ سیست­ها با آرد نخودچی و نیز با آرد کنجاله سویا در این آزمایش رشد طولی بهتری را  نسبت به جلبک اسپیرولینا به همراه داشت.
واژه‌های کلیدی: آرتمیا، آرد محصولات کشاورزی، جیره غذایی خشک، اسپیرولینا
متن کامل [PDF 360 kb]   (170 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1402/4/30 | پذیرش: 1403/1/22 | انتشار: 1403/7/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rashedi S, Fattollahi M, Shaloui F. The use of flour from some agricultural products as dry diets in Artemia franciscana feeding instead of Spirulina algae powder under cultivation conditions. JAD 2024; 18 (3) :18-32
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-821-fa.html

راشدی شکوفه، فتح اللهی مهرداد، شالویی فردین. استفاده از آرد محصولات کشاورزی به جای پودر جلبک اسپیرولینا در تغذیه آرتمیا (Artemia franciscana) در شرایط پرورشی. نشریه توسعه آبزی پروری. 1403; 18 (3) :18-32

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-821-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 18، شماره 3 - ( 7-1403 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4710