[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 51
تعداد مشاهده ی مقالات: 1229393
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 498888

تعداد کل نویسندگان: 1992
نویسندگان غیر تکراری: 1514
نویسندگان تکراری: 478
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 844
مقالات پذیرفته شده: 534
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 471

نرخ پذیرش: 63.27
نرخ رد: 35.43

میانگین دریافت تا پذیرش: 140 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 355.5 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 95
مقالات پذیرفته شده: 69
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 35

نرخ پذیرش: 72.63
نرخ رد: 15.79

میانگین دریافت تا پذیرش: 73 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 271.4 روز
____
..
:: دوره 14، شماره 3 - ( 7-1399 ) ::
جلد 14 شماره 3 صفحات 11-1 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر
مسعود اصغری* ، محمدرضا ایمانپور2 ، بهاره شعبانپور2
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، masoudasghari_14@yahoo.com
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (1861 مشاهده)
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) روی برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه این ماهی و همچنین تاثیر آن در مدت ماندگاری آن در فریزر انجام شده است. بدین منظور ماهیان با میانگین وزن 5/1±20 گرم به مدت دو ماه با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. ماهیان روزانه در دو نوبت و بر اساس  5/2 درصد وزن بدن تغذیه می شدند. عمل زیست سنجی هر دو هفته انجام میشد. پس از پایان آزمایش شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان مورد مطالعه قرار گرفت. سپس ماهیان به مدت 3 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری شدند و شاخص های TBA و  FFA طی این مدت بررسی شدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که جیره هایی که در آنها از روغن ریزپوشانی شده استفاده شده است عملکرد بهتری داشته و از شاخص های رشد مناسب تری برخوردار بودند و شاخص های رشد در آنها به طور معنی داری بالاتر از جیره های بدون روغن ریزپوشانی شده بود (05/0P<). تاثیر روغن ریزپوشانی شده روی ترکیبات لاشه ماهیان و همچنین نگه داری آن در فریزر معنی دار نبود (05/0P>). بر اساس نتایج این تحقیق ریزپوشانی روغن می تواند باعث افزایش شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان شود.
واژه‌های کلیدی: ریزپوشانی، جیره غذایی، ترکیبات لاشه و قزل آلای رنگین کمان
متن کامل [PDF 885 kb]   (510 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1394/9/23 | پذیرش: 1394/11/30 | انتشار: 1399/7/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Asghari M, Imanpoor M, Shabanpoor B. The use of encapsulated oil in dietary on growth factors, proximate compositions and frozen storage of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss). JAD 2020; 14 (3) :1-11
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-233-fa.html

اصغری مسعود، ایمانپور محمدرضا، شعبانپور بهاره. استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر. نشریه توسعه آبزی پروری. 1399; 14 (3) :1-11

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-233-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 3 - ( 7-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710