[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 14، شماره 3 - ( 7-1399 ) ::
جلد 14 شماره 3 صفحات 1-11 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر
مسعود اصغری*، محمدرضا ایمانپور، بهاره شعبانپور
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
چکیده:   (163 مشاهده)
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) روی برخی شاخص های رشد و ترکیبات لاشه این ماهی و همچنین تاثیر آن در مدت ماندگاری آن در فریزر انجام شده است. بدین منظور ماهیان با میانگین وزن 5/1±20 گرم به مدت دو ماه با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. ماهیان روزانه در دو نوبت و بر اساس  5/2 درصد وزن بدن تغذیه می شدند. عمل زیست سنجی هر دو هفته انجام میشد. پس از پایان آزمایش شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان مورد مطالعه قرار گرفت. سپس ماهیان به مدت 3 ماه در فریزر در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری شدند و شاخص های TBA و  FFA طی این مدت بررسی شدند. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که جیره هایی که در آنها از روغن ریزپوشانی شده استفاده شده است عملکرد بهتری داشته و از شاخص های رشد مناسب تری برخوردار بودند و شاخص های رشد در آنها به طور معنی داری بالاتر از جیره های بدون روغن ریزپوشانی شده بود (05/0P<). تاثیر روغن ریزپوشانی شده روی ترکیبات لاشه ماهیان و همچنین نگه داری آن در فریزر معنی دار نبود (05/0P>). بر اساس نتایج این تحقیق ریزپوشانی روغن می تواند باعث افزایش شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان شود.
واژه‌های کلیدی: ریزپوشانی، جیره غذایی، ترکیبات لاشه و قزل آلای رنگین کمان
متن کامل [PDF 885 kb]   (42 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1394/9/23 | پذیرش: 1394/11/30 | انتشار: 1399/7/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Asghari M, Imanpoor M, Shabanpoor B. The use of encapsulated oil in dietary on growth factors, proximate compositions and frozen storage of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss). 3. 2020; 14 (3) :1-11
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-233-fa.html

اصغری مسعود، ایمانپور محمدرضا، شعبانپور بهاره. استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر. نشریه توسعه آبزی پروری. 1399; 14 (3) :1-11

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-233-fa.html



دوره 14، شماره 3 - ( 7-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4256