[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1269401
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 509246

تعداد کل نویسندگان: 2030
نویسندگان غیر تکراری: 1550
نویسندگان تکراری: 480
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 849
مقالات پذیرفته شده: 539
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.49
نرخ رد: 35.22

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 74
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 74
نرخ رد: 15

میانگین دریافت تا پذیرش: 70 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 11، شماره 2 - ( 2-1396 ) ::
جلد 11 شماره 2 صفحات 78-69 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر عصاره ماهیان کاراس( Carasius ausatus) و کلمه(Rutilus rutilus) بر شاخص‌های رشد بچه فیل ماهیان پرورشی Huso huso))
ولی اله صالحی میر ، محمد سوداگر* ، حمیده ذکریائی ، شهرام دادگر
گروه تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، sudagar_m@yahoo.com
چکیده:   (2808 مشاهده)

به منظور بررسی تاثیرعصاره­های عضله و پوست ماهی کاراس  و کلمه  در غذاگیری فیل ماهیان انگشت قد جوان (Huso huso)، این آزمایشی به­مدت یک ماه در مرکز تحقیقات آبزی­پروری دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد. در این تحقیق، عصاره­ی کاراس  و کلمه و مخلوط این دو عصاره با سه غلظت (رقیق، متوسط و غلیظ) و هر یک با سه تکرار به جیره غذایی فیل ماهیان انگشت قد جوان اضافه گردید. آزمایش درون مخازن پلی­اتیلن 250 لیتری که حدود نصف آن با آب پر شده بود، انجام گرفت. تعداد 20 قطعه  فیل­ماهی جوان با متوسط وزن  (2/0± 5 گرم) در هر مخزن ذخیره­سازی و روزانه در 4 وعده تا حد سیری کامل  تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش فاکتورهای رشد و بازماندگی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت نتایج به­دست آمده نشان دادکه افزودن عصاره­ی کاراس  و کلمه در جیره غذایی بچه فیل ماهیان سبب بهبود شاخص­های رشد مانند: افزایش وزن، در صد افزایش وزن، ضریب رشد ویژه (SGR)، فاکتور وضعیت (CF)، رشد روزانه، شاخص رشد روزانه و کاهش ضریب تبدیل غذایی(FCR) شد.  اگرچه همه تیمارها نسبت به شاهد در بعضی از شاخص­ها دارای اختلاف معنی­داری بودند، اما بهترین شاخص­های رشد در تیمار کلمه  و کاراس رقیق مشاهده شد و با توجه به مقایسه این دو عصاره با یکدیگر و با محاسبه قیمت هر کدام از عصاره­ها، عصاره کلمه رقیق به­عنوان بهترین تیمار در این پژوهش مشاهده گردید.

واژه‌های کلیدی: فیل ماهی، تغذیه، عصاره کاراس، عصاره کلمه، فاکتورهای رشد
متن کامل [PDF 697 kb]   (806 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/8/10 | پذیرش: 1396/4/3 | انتشار: 1396/4/3
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

salehimir V, sudagar M, zakariaee H, Dadgar S. Effects of Roach (Rutilus Rutilus) and Carass (Carassius Auratus) Extracts on Growth Indices and Survival Rate of Beluga (Huso Huso). JAD 2017; 11 (2) :69-78
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-211-fa.html

صالحی میر ولی اله، سوداگر محمد، ذکریائی حمیده، دادگر شهرام. تاثیر عصاره ماهیان کاراس( Carasius ausatus) و کلمه(Rutilus rutilus) بر شاخص‌های رشد بچه فیل ماهیان پرورشی Huso huso)). نشریه توسعه آبزی پروری. 1396; 11 (2) :69-78

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-211-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 2 - ( 2-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710