[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 13، شماره 2 - ( 5-1398 ) ::
جلد 13 شماره 2 صفحات 50-29 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص‌های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus)
بابک تیزکار* ، محمود بهمنی ، همایون حسین زاده صافی ، افشار ذوقی شلمانی ، عسگر زحمتکش کومله ، حمید منصف کسمایی
تحقیقات و آموزش کشاورزی
چکیده:   (2165 مشاهده)
این تحقیق به منظور تأثیر استفاده از رنگدانه آستازانتین در افزایش راندمان تولید لارو ماهی قرمز در چهار تیمار و سه تکرار در زمستان 1393 انجام پذیرفت. به این منظور 12 حوضچه فایبرگلاس 4 مترمکعبی آماده ودرهر حوضچه 50 عدد مولد ماده طلایی با وزن متوسط 19/2±21/47 گرم در آذرماه رهاسازی شدند. چهار نوع جیره غذایی حاوی مقادیر صفر، 50، 100 و 150 میلی‌گرم در کیلوگرم غذا آستازانتین تهیه و به مدت 3 ماه براساس 5 درصد زی‌توده وزنی‌شان تغذیه شدند. در فروردین ماه سال 1394 مولدین ماده هر حوضچه با نرهایی که فقط از جیره شاهد تغذیه شده‌ بودند؛ بصورت انفرادی تلقیح شده و کلیه خصوصیات زیستی مولدین مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله پرورش لارو، لاروهای تولید شده از هر تیمار در مخازن جداگانه‌ای نگهداری شده و میزان تغییرات وزنی لاروها در قبل و بعد از جذب کیسه زرده و همچنین ضریب چاقی و درصد بازماندگی لاروهای هر تیمار مورد بررسی قرار گرفت. همچنین خصوصیات ریخت‌شناسی لاروها شامل طول نوتوکورد، ارتفاع بدن و مساحت کیسه زرده در قبل و بعد از جذب کیسه زرده تعیین و مقایسه شد. نتایج کلی این تحقیق نشان داد که آستازانتین با غلظت 150 میلی‌گرم در کیلوگرم جیره در بسیاری از شاخص‌های مورد بررسی باعث بهبود خصوصیات تولیدمثلی مولدین، تخم‌ها و همچنین لاروها شده است و تخم‌های لقاح‌یافته و لاروهای حاصله از این تیمار درصدبازماندگی بیشتری داشته و باعث افزایش راندمان تولید می‌شوند. در نتیجه مقدار 150 میلی‌گرم در کیلوگرم آستازانتین در جیره برای ماهیان گرمابی توصیه می شود.
واژه‌های کلیدی: ماهی طلایی، تکثیر، لارو، کارتنوئید، آستازانتین.
متن کامل [PDF 877 kb]   (473 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1397/3/1 | پذیرش: 1397/4/20 | انتشار: 1398/6/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tizkar B, Bahmani M, Hosseinzadeh safi M, Zoghi shalmani A, zahmatkesh Komle A, Monsef Kasmaii H. The effects of dietary astaxanthin on the physiological, growth and survival of gold fish larvae (Carassius auratus). JAD 2019; 13 (2) :29-50
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-557-fa.html

تیزکار بابک، بهمنی محمود، حسین زاده صافی همایون، ذوقی شلمانی افشار، زحمتکش کومله عسگر، منصف کسمایی حمید. اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص‌های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus). نشریه توسعه آبزی پروری. 1398; 13 (2) :29-50

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-557-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 2 - ( 5-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645