[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 50
تعداد مشاهده ی مقالات: 1122932
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 478128

تعداد کل نویسندگان: 1959
نویسندگان غیر تکراری: 1494
نویسندگان تکراری: 465
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 837
مقالات پذیرفته شده: 525
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 465

نرخ پذیرش: 62.72
نرخ رد: 35.72

میانگین دریافت تا پذیرش: 142 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.3 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 356.2 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 94
مقالات پذیرفته شده: 64
مقالات رد شده: 17
مقالات منتشر شده: 33

نرخ پذیرش: 68.09
نرخ رد: 18.09

میانگین دریافت تا پذیرش: 75 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 281 روز
____
..
:: دوره 18، شماره 4 - ( 10-1403 ) ::
جلد 18 شماره 4 صفحات 10-1 برگشت به فهرست نسخه ها
برخی شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی شانک زرد باله عربی (Acanthopagrus arabicus) درآب‌های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان
مسطوره دوستدار* ، سید احمدرضا هاشمی2 ، مریم فروزد3 ، حبیب اله محمدی4
1-موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران ، mastooreh.doustdar@gmail.com
2- مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، چابهار، ایران
3- موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
4- گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
چکیده:   (654 مشاهده)
      این بررسی به منظور تعیین برخی شاخص­های زیستی ماهی شانک زرد باله عربی (Acanthopagrus arabicus) در آب­های شمالی دریای عمان طی سال­های ۱۳۹۹ الی ۱۴۰۰ انجام شد. رژیم غذایی ۲۶۷ عدد ماهی شانک زرد باله عربی مورد بررسی قرارگرفت.  نتایج رابطه طول و وزن نشان داد که این گونه دارای رشد همگون یا ایزومتریک است. شاخص­های تغذیه­ای مشخص کرد که سخت پوستان، نرمتنان و ماهی به ترتیب، اولویت­های غذایی این گونه می­باشند. شدت تغذیه در بهار و سپس پاییز،  بالا و در تابستان و زمستان به کمترین مقدار خود رسید. بیشترین مقدار شاخص خالی بودن معده در ماهی شانک زرد باله عربی در فصل بهار (با ۵۰ درصد) تشخیص داده شد. به عبارتی این گونه در این فصل که اواخر فصل تولید مثلی آن می باشد، بسیارکم خور و بی­اشتها می باشد. در مقابل در فصل پاییز و بالاخص اوایل زمستان، نسبتا پرخور است. بیشترین مقدار شاخص کبدی از بهار تا پاییز، سیر صعودی داشته و به بالاترین مقدار (۰.۸) رسید، و از پاییز کاهش یافت. بطوریکه در فصل زمستان به کمترین مقدار (۰.۵) خود رسید.
واژه‌های کلیدی: شانک زرد باله عربی، شاخص‌های تغذیه‌ای، آب‌های شمالی دریای عمان
متن کامل [PDF 385 kb]   (230 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1402/10/19 | پذیرش: 1403/1/6 | انتشار: 1403/9/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Doustdar M, Hashemi S A, Forouzad M, Mohammadi H. Investigating some nutritional indicators of Acanthopagrus arabicus in the Northern Waters of Oman Sea–Sistan and Baluchistan Province. JAD 2025; 18 (4) :1-10
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-840-fa.html

دوستدار مسطوره، هاشمی سید احمدرضا، فروزد مریم، محمدی حبیب اله. برخی شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی شانک زرد باله عربی (Acanthopagrus arabicus) درآب‌های شمالی دریای عمان، استان سیستان و بلوچستان. نشریه توسعه آبزی پروری. 1403; 18 (4) :1-10

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-840-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 18، شماره 4 - ( 10-1403 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4679