[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 15، شماره 2 - ( 4-1400 ) ::
جلد 15 شماره 2 صفحات 66-55 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)
مژگان خدادادی* ، هدی ناصری منفرد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
چکیده:   (1135 مشاهده)
      در این بررسی تأثیر گیاه چای سبز (Camellia sinensis) بر شاخص های ایمنی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 360 بچه ماهی آمور با میانگین وزن اولیه 07/2±24/18 گرم انتخاب و پس از سازگاری با محیط به‌صورت انتخابی در 12 مخزن و در هر مخزن 30 قطعه بچه ماهی ذخیره شد. گیاه چای سبز در 3 سطح 5/1 % (تیمار 2)، 3 % (تیمار 3) و 5 % (تیمار 4) به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد چای سبز برای تغذیه گروه شاهد (تیمار 1) در نظر گرفته شد. هر تیمار در 3 تکرار انجام گرفت. ماهیان روزانه به میزان 3 درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار گرفتند. در پایان دوره 60 روزه تعداد 15 ماهی از هر تیمار به‌صورت تصادفی انتخاب‌شده و خون‌گیری از آن‌ها از محل ورید ساقه دمی انجام گرفت. نتایج نشان داد که میزان گلبول­های سفید و هموگلوبین اختلاف معنی­داری را در تیمار 2 با سایر تیمارها داشتند (05/0P<). بیشترین میزان گلبول­های سفید و هموگلوبین در تیمار 5/1 % به ترتیب 57/0±40/4 تعداد در میکرو لیتر × 103 و 74/0±74/6 گرم بر دسی لیتر بود. بهترین عملکرد در بهبود فاکتورهای بیوشیمیایی خون در تیمار 5/0 درصد پودر چای سبز مشاهده گردید (05/0P<). افزایش تعداد گلبول­های سفید و  سطح هموگلوبین در تیمار 5/1 درصد و در غلظت متوسط گلبولی روند افزایشی در تیمارهای چای سبز را نشان داد و همچنین بر فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ازجمله، آلبومین و گلوکز در سطح 5/1 % افزایش معنی­داری داشته است (05/0P<). نتایج نشان داد افزودن پودر چای سبز در سطح 5/0 درصد نسبت به سایر سطوح مصرفی آن در جیره ماهی آمور می­تواند بر مؤلفه­های موردبررسی اثرگذار باشد.
واژه‌های کلیدی: چای سبز، ماهی آمور، شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی، جیره غذایی
متن کامل [PDF 785 kb]   (293 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/3/17 | پذیرش: 1400/4/31 | انتشار: 1400/4/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khodadadi M, Naseri Monfared H. Effect of adding the green tea (Camellia siensis) powder to diet of Ctenopharyngodon idella on hematological and biochemical indices. JAD 2021; 15 (2) :55-66
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-763-fa.html

خدادادی مژگان، ناصری منفرد هدی. تأثیر افزودن پودر چای سبز (Camellia sinensis) در جیره غذایی بر شاخص های خونی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella). نشریه توسعه آبزی پروری. 1400; 15 (2) :55-66

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-763-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 2 - ( 4-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645