[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1265147
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 507704

تعداد کل نویسندگان: 2022
نویسندگان غیر تکراری: 1544
نویسندگان تکراری: 478
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 849
مقالات پذیرفته شده: 537
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.25
نرخ رد: 35.22

میانگین دریافت تا پذیرش: 139 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 72
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 72
نرخ رد: 15

میانگین دریافت تا پذیرش: 71 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 14، شماره 2 - ( 4-1399 ) ::
جلد 14 شماره 2 صفحات 125-111 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp.) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.)
فاطره کلانتری1 ، سکینه یگانه* ، حسین اورجی1
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، skyeganeh@gmail.com
چکیده:   (1929 مشاهده)
هدف از این تحقیق بررسی تاثیر استفاده از پودر پوست کیوی (Actinidia . sp) در جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم­پذیری بچه­ماهی کپور­ معمولی (Cyprinus carpio) بود. برای این منظور پنج جیره غذایی شامل یک جیره فاقد پودر پوست کیوی، چهار جیره حاوی پودر پوست کیوی در سطوح 1، 3، 5 و 7 درصد جیره تهیه شد. بچه­ماهیان کپور معمولی با وزن متوسط 05/0±53/19 گرم به‌صورت تصادفی در هر تیمار (سه تکرار) در تانک‌های 300 لیتری با حجم آب 250 لیتر ذخیره‌سازی شده و به مدت هشت هفته با جیره­های مورد نظر در حد سیری تغذیه ­شدند. در پایان آزمایش شاخص‌های مربوط به رشد ، بازماندگی، آنالیز لاشه و هضم­پذیری مواد مغذی ارزیابی شد. شاخص­های رشد اختلاف معنی­داری بین تیمار­ها نشان نداد (05/0p>). در آنالیز لاشه و میزان هضم­پذیری پروتئین و چربی هم تفاوت معنی­داری بین تیمارها مشاهده نشد  (05/0p>)، اما بیشترین میزان هضم­پذیری ماده خشک در تیمارهای 3، 5 و 7 درصد مشاهده شد و کمترین میزان در تیمار شاهد مشاهده شد (05/0p<). به طور کلی استفاده از پودر پوست کیوی تاثیر منفی بر شاخص­های رشد، ترکیب لاشه و هضم­پذیری نداشت.
 
واژه‌های کلیدی: پودر پوست کیوی، ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، شاخص‌های رشد، هضم‌پذیری
متن کامل [PDF 620 kb]   (735 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/1/21 | پذیرش: 1398/6/22 | انتشار: 1399/4/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kalantari F, Yeganeh S, Ouraji H. The effect of dietary kiwi (Actinidia sp.) fruit peel powder on growth performance, carcass composition and digestibility in Common carp (Cyprinus carpio). JAD 2020; 14 (2) :111-125
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-625-fa.html

کلانتری فاطره، یگانه سکینه، اورجی حسین. تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp.) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.). نشریه توسعه آبزی پروری. 1399; 14 (2) :111-125

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-625-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 2 - ( 4-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710