[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 12
تعداد شماره ها: 45
تعداد مشاهده ی مقالات: 869961
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 399406

تعداد کل نویسندگان: 1807
نویسندگان غیر تکراری: 1404
نویسندگان تکراری: 403
درصد نویسندگان تکراری: 22

مقالات دریافت شده: 787
مقالات پذیرفته شده: 483
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 425

نرخ پذیرش: 61.37
نرخ رد: 36.85

میانگین دریافت تا پذیرش: 150 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 346.3 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 103
مقالات پذیرفته شده: 64
مقالات رد شده: 25
مقالات منتشر شده: 38

نرخ پذیرش: 62.14
نرخ رد: 24.27

میانگین دریافت تا پذیرش: 123 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 9.1 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 428.8 روز
____
..
:: دوره 8، شماره 2 - ( 2-1393 ) ::
جلد 8 شماره 2 صفحات 34-21 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂)
پریسا حق پرست، بهرام فلاحتکار*، مجیدرضا خوش خلق، بهمن مکنت خواه، ایرج عفت پناه، اکبر نصراله زاده
چکیده:   (4042 مشاهده)
به منظور تعیین سطح مطلوب پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد هیبرید ماهی ماش ماده × سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂)، شش جیره آزمایشی شامل سه سطح پروتئین (30، 35 و 40 درصد) و دو سطح چربی (10 و 15 درصد) طراحی گردید. در مطالعه حاضر، 252 عدد ماهی با وزن اولیه 38/0 ± 22/31 گرم (میانگین ± خطای معیار) در 18 تانک با حجم 400 لیتر توزیع شده و سه بار در روز به مدت 60 روز تغذیه شدند. نتایج نشان دادکه عملکرد رشد و ضریب تبدیل غذا به طور معنی‌داری تحت تأثیر محتوای پروتئین جیره قرار گرفت به طوری که با افزایش پروتئین از 30 به 35 درصد، شاخص‌های رشد به طور معنی‌داری افزایش یافته و سپس با افزایش پروتئین تا سطح 40 درصد کاهش یافت (05/0>P). عملکرد رشد تحت تأثیر چربی جیره قرار نگرفت (05/0P). با افزایش چربی جیره بازده چربی به طور معنی‌داری کاهش پیدا کرد (05/0>P). به طور کلی، نتایج نشان داد که جیره حاوی 35 درصد پروتئین و 15 درصد چربی برای رشد مطلوب ماهی ماس در محدوده وزنی مطالعه شده مناسب می‌باشد.
واژه‌های کلیدی: ماهی ماش، ماهی سفید، دورگه، رشد، تغذیه
متن کامل [PDF 643 kb]   (2088 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/1/20 | پذیرش: 1394/1/20 | انتشار: 1394/1/20
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


حق پرست پریسا، فلاحتکار بهرام، خوش خلق مجیدرضا، مکنت خواه بهمن، عفت پناه ایرج، نصراله زاده اکبر. اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂). نشریه توسعه آبزی پروری. 1393; 8 (2) :21-34

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-52-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 8، شماره 2 - ( 2-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4624