[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1288708
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 516299

تعداد کل نویسندگان: 2039
نویسندگان غیر تکراری: 1558
نویسندگان تکراری: 481
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 850
مقالات پذیرفته شده: 541
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.65
نرخ رد: 35.18

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 76
مقالات رد شده: 14
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 76
نرخ رد: 14

میانگین دریافت تا پذیرش: 69 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.9 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 14، شماره 4 - ( 10-1399 ) ::
جلد 14 شماره 4 صفحات 67-55 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان
محمود شکوریان* ، علیرضا علیپور جورشری2 ، فروزان باقرزاده لاکانی2 ، محمدعلی یزدانی ساداتی2 ، علی حسین پور زلتی2 ، سید حامد سید حسنی2
سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، ایران، رشت، سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، ایران، رشت
2- سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، ایران، رشت
چکیده:   (2173 مشاهده)

استفاده از باکتری­های انتخابی برای رشد و بهبود جمعیت میکروبی میزبان از جمله ایده­های جدیدی می­باشد که از طریق دستکاری جمعیت باکتریایی در آبزیان انجام می­گیرد .همچنین مصرف این باکتری­ها در جیره­های غذایی آبزیان پرورشی موجب بهینه­سازی تعادل جمعیت میکروبی دستگاه گوارش شده و تاثیرات بسیار مطلوبی را بر رشد و بقاء آن­ها ایجاد می­نماید. در همین راستا، این تحقیق جهت بررسی اثر پروبیوتیک تجاری سوپر زیست (زیست­یار وارنا، ایران) بر شاخص­های رشد و بقای تاسماهی سیبری جوان انجام شد. 120 قطعه تاسماهی سیبری با میانگین وزنی 7/3 ± 3/109گرم در قالب چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار به صورت کاملا تصادفی در 12 مخزن فایبرگلاس نیم تنی با تراکم 10 قطعه در هر مخزن توزیع شدند. ماهیان سه بار در روز به میزان 3-2% وزن بدن به مدت 63 روز تغذیه شدند. این پروبیوتیک تجاری حاوی باکتری­هایBacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, L. delbrueckii, L. rhamnosus, L. plantarum  بوده و به میزان 100، 200 و 300 میلی­گرم در کیلوگرم به جیره پایه (کنترل) (پلت با قطر mm 4،  جیره Classic L.F، ساخت کارخانه Skretting -کشور ایتالیا) اضافه شد. در پایان آزمایش، بقای ماهیان در تیمارها %100 بود و اختلاف معنی­داری در رشد ماهیان تیمارها مشاهده نشد. با افزایش میزان پروبوتیک در جیره از 100 میلی­گرم تا 300 میلی­گرم SGR تغییر نشان نداد اما میزان بیومس کل، WG و BWI افزایش یافته و میزان FCR و PER کاهش یافت اما این تغییرات از نظر آماری معنی­دار نبود (05/0P>).

واژه‌های کلیدی: پروبوتیک، تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)، رشد، کارآیی تغذیه، بقا.
متن کامل [PDF 995 kb]   (1082 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/11/9 | پذیرش: 1396/6/31 | انتشار: 1399/10/1
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shakourian M, Alipour Jorshari A R, Bagherzadeh Lakani F, Yazdani Sadati M A, Hosseinpour Zelaty A, Seyed Hasani S H. The effects of different levels of native commercial probiotic (Super zist) on the growth, nutritional efficiency and survival rate of Siberian sturgeon (Acipenser baerii) Juvenile. JAD 2021; 14 (4) :55-67
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-445-fa.html

شکوریان محمود، علیپور جورشری علیرضا، باقرزاده لاکانی فروزان، یزدانی ساداتی محمدعلی، حسین پور زلتی علی، سید حسنی سید حامد. اثر سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری بومی (سوپرزیست) بر شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه و بقای تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان. نشریه توسعه آبزی پروری. 1399; 14 (4) :55-67

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-445-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 4 - ( 10-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4713