[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 51
تعداد مشاهده ی مقالات: 1224987
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 497946

تعداد کل نویسندگان: 1992
نویسندگان غیر تکراری: 1514
نویسندگان تکراری: 478
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 842
مقالات پذیرفته شده: 534
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 471

نرخ پذیرش: 63.42
نرخ رد: 35.51

میانگین دریافت تا پذیرش: 140 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 355.5 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 69
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 35

نرخ پذیرش: 74.19
نرخ رد: 16.13

میانگین دریافت تا پذیرش: 73 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 271.4 روز
____
..
:: دوره 10، شماره 3 - ( 3-1395 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 37-27 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی پتانسیل دریاچه گلابر زنجان جهت توسعه آبزی پروری بر اساس برخی از پارامترهای فیزیکی و شیمیای آب
هادی بابائی* ، سید حجت خداپرست ، علیرضا میرزاجانی
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، پژوهشکده آبزی پروری آب‌های داخلی
چکیده:   (2775 مشاهده)

در این مطالعه فاکتورهای مهم کلیدی کیفی آب ازقبیل درجه حرارت ، pH ،EC ،اکسیژن محلول ، کاتیونها و آنیونهای شاخص آب و تولیدات اولیه در کل پهنه آبی دریاچه گلابر در استان زنجان به منظور افزایش تولید و توسعه پایدار آبزی پروری مورد بررسی قرار گرفت. این بررسیها نشان می دهدکه مقادیر pH آب کل پهنه آبی دریاچه بامیانگین 8 و میزان قلیائیت بیکربنات با میانگین 6/347 میلی گرم بر لیتر خصوصیات بافری مناسب بر خوردار بوده ومقادیر آنیونها و کاتیونها محلول هیچکدام از این پارامترها در حد فاکتور محدود کننده جهت آبزی پروری اعم از گرم آبی و سرد آبی محسوب نمی گردد . میانگین اکسیژن محلول سطح و عمق دریاچه به ترتیب 2/9  و 2/5 میلیگرم درلیتر بوده که در حد مطلوب و استاندارد آبزی پروری قرارداشته اما میزان حداقل اکسیژن محلول ثبت شده 4/0 میلیگرم در لیتر و همچنین کمبود اکسیژن لایه تحتانی تا حد صفر در بر خی از ماههای نمونه بر داری از نکات قابل توجه بعنوان عامل محدود کننده محسوب می گردد. با توجه به نتایج حاصل و شرایط اقلیم منطقه مورد مطالعه حدود 5 ماه از سال درجه حرارت آب  بالای 15 درجه سانتی گراد بوده و در این فاصله زمانی قابلیت پرورش ماهی فراهم می باشد. بر اساس نتایج این تحقیق حدود 90 هکتار از سطح دریاچه جهت توسعه آبزی پروری انتخاب گردید و بر اساس روابط موجود و با توجه به عمق و لایه بندی حرارتی از منبع آبی دریاچه گلابر سالانه به میزان 360 تن ماهی قزل آلا به شیوه پرورش در قفس می توان تولید نمود.

واژه‌های کلیدی: دریاچه گلابر، تولیدات اولیه، آبزی پروری، زنجان، اکسیژن محلول
متن کامل [PDF 1051 kb]   (1262 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/7/20 | پذیرش: 1395/7/20 | انتشار: 1395/7/20
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Babaei H, Khodaparast S, Mirzajani A. Determination of fisheries potential development of Golabar Lake by investigation on same physical and chemical parameter. JAD 2016; 10 (3) :27-37
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-407-fa.html

بابائی هادی، خداپرست سید حجت، میرزاجانی علیرضا. ارزیابی پتانسیل دریاچه گلابر زنجان جهت توسعه آبزی پروری بر اساس برخی از پارامترهای فیزیکی و شیمیای آب. نشریه توسعه آبزی پروری. 1395; 10 (3) :27-37

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-407-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( 3-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710