[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 50
تعداد مشاهده ی مقالات: 1159912
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 485179

تعداد کل نویسندگان: 1973
نویسندگان غیر تکراری: 1498
نویسندگان تکراری: 475
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 840
مقالات پذیرفته شده: 529
مقالات رد شده: 300
مقالات منتشر شده: 465

نرخ پذیرش: 62.98
نرخ رد: 35.71

میانگین دریافت تا پذیرش: 140 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.3 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 356.2 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 97
مقالات پذیرفته شده: 68
مقالات رد شده: 18
مقالات منتشر شده: 33

نرخ پذیرش: 70.1
نرخ رد: 18.56

میانگین دریافت تا پذیرش: 73 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 5.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 281 روز
____
..
:: دوره 10، شماره 2 - ( 2-1395 ) ::
جلد 10 شماره 2 صفحات 49-62 برگشت به فهرست نسخه ها
عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
محمد جابری* ، سیامک یوسفی‌سیاه‌کلرودی2 ، محمد سوداگر3
گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، ورامین- پیشوا،گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا
2- ورامین،گروه زیست‌شناسی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا
3- گرگان،گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (2562 مشاهده)

این آزمایش به­منظور بررسی عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین در تغذیه ماهی قزل­آلای رنگین کمان با چهار تیمار، سه تکرار و 240 قطعه ماهی در قالب طرح بلوک­های کاملاً تصادفی انجام شد. تیمار­ها شامل جیره پایه (شاهد)، جیره پایه + پنج درصد پودر میوه شیرخشت آتشین، جیره پایه + ده درصد پودر میوه شیرخشت آتشین و جیره پایه + 15 درصد پودر میوه شیرخشت آتشین بود. صفات عملکردی (میانگین خوراک مصرفی، میانگین افزایش وزن و میانگین ضریب تبدیل غذایی) به­صورت هفتگی و در کل دوره مورد بررسی قرار گرفت. اجزاء لاشه و ویژگی­های لاشه، طول کل بدن، طول چنگالی و رنگ­سنجی گوشت و پوست ماهی در پایان دوره مورد بررسی قرار گرفت. میانگین افزایش وزن و میانگین ضریب تبدیل غذایی در کل دوره، وزن نسبی لاشه، امعاء و احشاء و کبد نسبت به وزن زنده، طول کل بدن و طول چنگالی ماهی، شاخص روشنایی گوشت (L*)، شاخص قرمز/ سبز گوشت (a*)، شاخص زرد/ آبی گوشت (b*)، شاخص روشنایی پوست (L*)، شاخص قرمز/ سبز پوست (a*)، شاخص زرد/ آبی پوست (b*) و درصد تلفات معنی­دار نشد (05/0<P). بیش‏ترین میانگین خوراک مصرفی در کل دوره در تیمار شاهد بود که با سایر تیمار­ها تفاوت معنی­داری از لحاظ آماری داشت (05/0>P).

واژه‌های کلیدی: شیرخشت آتشین، قزل‌آلای رنگین‌کمان، رنگ‌سنجی، عملکرد
متن کامل [PDF 672 kb]   (724 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/7/19 | پذیرش: 1395/7/19 | انتشار: 1395/7/19
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jaberi M, Yousefi Siahkalroodi S, Sudagar M. The survey of performance and change of the carcass color with firethorn fruit (Pyracantha Coccinea) in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feeding. JAD 2016; 10 (2) :62-49
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-401-fa.html

جابری محمد، یوسفی‌سیاه‌کلرودی سیامک، سوداگر محمد. عملکرد و تغییر رنگ لاشه با استفاده از میوه شیرخشت آتشین (Pyracantha Coccinea) در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه توسعه آبزی پروری. 1395; 10 (2) :62-49

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-401-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 2 - ( 2-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4679