[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 50
تعداد مشاهده ی مقالات: 1095847
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 470605

تعداد کل نویسندگان: 1944
نویسندگان غیر تکراری: 1482
نویسندگان تکراری: 462
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 830
مقالات پذیرفته شده: 521
مقالات رد شده: 298
مقالات منتشر شده: 465

نرخ پذیرش: 62.77
نرخ رد: 35.9

میانگین دریافت تا پذیرش: 142 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.3 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 356.2 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 88
مقالات پذیرفته شده: 61
مقالات رد شده: 16
مقالات منتشر شده: 34

نرخ پذیرش: 69.32
نرخ رد: 18.18

میانگین دریافت تا پذیرش: 74 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.1 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 286 روز
____
..
:: دوره 13، شماره 1 - ( 2-1398 ) ::
جلد 13 شماره 1 صفحات 88-79 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخص های تغذیه در تاس ماهی سیبری(Acipenser baerii )
علیرضا رضوانی گیل کلائی ، بابک شعیبی عمرانی* ، محمد علی افرائی بندپی
گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران، صندوق پستی: 313-31485 ، babak.shoaibi@kiau.ac.ir
چکیده:   (2258 مشاهده)
هدف از این مطالعه، ارزیابی اثرات پروبیوتیکی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر برخی از شاخص­های تغذیه و بازماندگی در تاس ماهی سیبری  (Acipenser baerii) بود. این تحقیق در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 3 تکرار انجام شد،که شامل تغذیه با جیره­های غذایی حاوی 107 ، 108 ، 109 سلول باکتری پروبیوتیک در هر گرم جیره و تیمار شاهد با جیره پایه بدون پروبیوتیک بود. ماهیان به مدت 60 روز تغذیه شده و در پایان 60  روز  نمونه برداری و مورد آزمایش قرار گرفتند. 240 عدد تاس ماهی سیبری با وزن 094/10 ± 666/37 گرم به صورت کاملا تصادفی در 12 حوضچه فایبرگلاس توزیع گردیدند. نتایج بدست آمده نشان داد که باکتری مورد استفاده قادر به تقویت پارامترهای رشد (وزن، ضریب تبدیل غذایی و ضریب بازده پروتئینی) بوده و باعث افزایش معناداری در شاخص نسبت کارآیی پروتئین (PER) و کاهش معناداری در میزان ضریب تیدیل غذایی (FCR) تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک در مقایسه با گروه شاهد شد. در این میان، لوگ 8 باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم اختلاف معنی داری با سایر تیمارها و تیمار شاهد داشته است. میزان بازماندگی در تمام تیمارها و تیمار شاهد 100 درصد بود. در مجموع نتایج نشان داد که استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم باعث افزایش رشد تاس ماهی سیبری می شود.
واژه‌های کلیدی: تاس ماهی سیبری(Acipenser baerii)، شاخص‌های تغذیه، بازماندگی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم، پروبیوتیک
متن کامل [PDF 538 kb]   (473 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/11/7 | پذیرش: 1397/5/27 | انتشار: 1398/6/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

rezvani gilkolaei A, shoaibi omrani B, afraei bandpey M A. The effect of dietary probiotic Lactobacillus plantarum on nutrition performance in Siberian sturgeon (Acipenser baerii) (Huso huso) . JAD 2019; 13 (1) :79-88
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-274-fa.html

رضوانی گیل کلائی علیرضا، شعیبی عمرانی بابک، افرائی بندپی محمد علی. اثر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) بر شاخص های تغذیه در تاس ماهی سیبری(Acipenser baerii ). نشریه توسعه آبزی پروری. 1398; 13 (1) :79-88

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-274-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 1 - ( 2-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4660