[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 964836
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 424484

تعداد کل نویسندگان: 1852
نویسندگان غیر تکراری: 1432
نویسندگان تکراری: 420
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 794
مقالات پذیرفته شده: 495
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.34
نرخ رد: 36.52

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 89
مقالات پذیرفته شده: 59
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 66.29
نرخ رد: 25.84

میانگین دریافت تا پذیرش: 113 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.7 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 9، شماره 3 - ( 3-1394 ) ::
جلد 9 شماره 3 صفحات 10-1 برگشت به فهرست نسخه ها
روند تغییر رژیم غذایی بچه ماهی سوف سفید (Sander lucioperca L.) از غذای طبیعی به غذای تجاری
الهام ابراهیمی یوسفی، حبیب وهاب زاده رودسری*
چکیده:   (4620 مشاهده)
این مطالعه با هدف تعیین بهترین روش تغییر رژیم غذایی بچه ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) از غذای زنده به غذای تجاری انجام شد. بچه ماهیان سوف 36 روزه با وزن تقریبی 07/0±6/1 گرم که پس از تفریخ به استخرهای نوزادگاهی معرفی شده بودند، در چهار تیمار آزمایشی شامل تیمار1: فقط غذای مصنوعی، تیمار 2: شیرونومید+ غذای مصنوعی، تیمار 3: کرم توبیفکس+ غذای مصنوعی و تیمار 4: ترکیب شیرونومید و کرم توبیفکس+ غذای مصنوعی گروه‌بندی شدند. نحوه تغییر عادت غذایی از غذای زنده به مصنوعی به‏صورت کاهش نسبت غذای طبیعی و افزایش غذای مصنوعی بوده است. طول دوره آزمایش 21 روز بود. نتایج نشان دادند که بیشترین میانگین افزایش وزن (72/0±49/0 گرم)، میانگین رشد روزانه (034/0±023/0 گرم)، ضریب رشد ویژه (47/1±03/1 درصد در روز) و شاخص وضعیت (24/0 ±69/0 درصد)، متعلق به تیمار 4 بوده است. نتایج به دست آمده از آزمون توکی نشان داد که در تمامی شاخص های رشد به جز شاخص وضعیت، اختلاف معنی‏دار بین تیمار 1 با 3 و 2و همینطور تیمار 2 با 3 و 4 وجود دارد و در مورد شاخص وضعیت این اختلاف معنی‏دار بین تیمار 4 با 1 و 2 وجود داشت (05/0P<). تیمارها در فاکتورهای بقا و همنوع خواری هیچ اختلاف معنی‏داری نداشتند. بر اساس نتایج به‌دست آمده، بهترین روش برای تغییر رژیم غذایی بچه ماهیان سوف سفید به غذای تجاری می‌تواند ترکیبی از چند نوع غذای زنده باشد تا بچه ماهیان به تنوع غذایی عادت کرده و غذای مصنوعی را راحت‌تر بپذیرند.
واژه‌های کلیدی: سوف سفید، شیرونومید، توبیفکس، غذای تجاری، رژیم غذایی.
متن کامل [PDF 425 kb]   (2619 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/10/27 | پذیرش: 1394/10/27 | انتشار: 1394/10/27
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


ابراهیمی یوسفی الهام، وهاب زاده رودسری حبیب. روند تغییر رژیم غذایی بچه ماهی سوف سفید (Sander lucioperca L.) از غذای طبیعی به غذای تجاری. نشریه توسعه آبزی پروری. 1394; 9 (3) :1-10

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-262-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 3 - ( 3-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645