[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 54
تعداد مشاهده ی مقالات: 1363101
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 544579

تعداد کل نویسندگان: 2063
نویسندگان غیر تکراری: 1589
نویسندگان تکراری: 474
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 859
مقالات پذیرفته شده: 545
مقالات رد شده: 301
مقالات منتشر شده: 496

نرخ پذیرش: 63.45
نرخ رد: 35.04

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.1 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 354.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 106
مقالات پذیرفته شده: 78
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 58

نرخ پذیرش: 73.58
نرخ رد: 14.15

میانگین دریافت تا پذیرش: 75 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.5 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 288.6 روز
____
..
:: دوره 9، شماره 2 - ( 2-1394 ) ::
جلد 9 شماره 2 صفحات 44-33 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تاثیر سطوح مختلف ال- کارنتین بر شاخص‏های رشد، ترکیب لاشه و شاخص‏های هماتولوژیک تاسماهی شیپ جوان (Acipenser nudiventris)
مینا حبیب زاده، محمدعلی یزدانی*، حمید عبدالله پور بی ریا
چکیده:   (4215 مشاهده)
به منظور افزایش کارایی وکاهش ضریب تبدیل غذا و بهبود شرایط فیزیولوژیک ماهی، تاثیر سطوح0،500،750 و1000 میلی‏گرم ال- کارنتین بر شاخص‏های رشد، ترکیب لاشه و شاخص‏های هماتولوژیک تاسماهی شیپ مورد مطالعه قرارگرفت. بدین منظور120عدد تاسماهی شیپ با میانگین وزن (27/1±36/49 گرم) در12 مخزن فایبرگلاس500 لیتری توزیع و با جیره‏های غذایی حاوی45% پروتئین و20 مگاژول انرژی به‏میزان3% وزن بدن در 8 هفته تغذیه شدند. در انتهای دوره پرورش اختلاف معنی‏داری در شاخص‏های رشد (وزن نهایی، درصدافزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه) و ضریب تبدیل غذای ماهیان در تیمارهای مختلف مشاهده نشد (05/0P>). با افزایش ال– کارنتین در جیره، ترکیب بیوشیمیایی لاشه از طریق افزایش پروتئین بهبود یافت (750 و 1000 میلی‏گرم در کیلوگرم ال-کارنتین) (05/0P<). همچنین مکمل سازی ال-کارنتین به‏میزان500 و 750 میلی‏گرم در جیره تاثیر مثبتی بر شاخص‏های توتال پروتئین و LDL داشت، همچنین افزایش ال- کارنتین در سطح 750 و 1000 میلی‏گرم موجب افزایش معنی‏دار هموگلوبین و هماتوکریت پلاسما گردید (05/0P<). طبق نتایج به دست آمده در این آزمایش مکمل ال–کارنتین بر ترکیب لاشه و شاخص‏های خونی ماهی تاثیرگذار بوده و بنظر می‏رسد که اضافه نمودن آن به‏میزان 750 تا 1000 میلی‏گرم در کیلوگرم جیره غذایی تاسماهی شیپ در دوره جوانی مفید باشد.
واژه‌های کلیدی: تاسماهی شیپ، ال-کارنتین، شاخص‏های رشد، ترکیب لاشه، شاخص‏های خونی
متن کامل [PDF 457 kb]   (875 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/6/4 | پذیرش: 1394/6/4 | انتشار: 1394/6/4
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


حبیب زاده مینا، یزدانی محمدعلی، عبدالله پور بی ریا حمید. بررسی تاثیر سطوح مختلف ال- کارنتین بر شاخص‏های رشد، ترکیب لاشه و شاخص‏های هماتولوژیک تاسماهی شیپ جوان (Acipenser nudiventris). نشریه توسعه آبزی پروری. 1394; 9 (2) :33-44

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-187-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 9، شماره 2 - ( 2-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4714