[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 6، شماره 1 - ( 3-1391 ) ::
جلد 6 شماره 1 صفحات 78-67 برگشت به فهرست نسخه ها
امکان جایگزینی پودر خون بجای پودرماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد
میر حامد سید حسنی*، نعمت پیکران مانا، حمیدرضا پورعلی، محمد علی یزدانی
چکیده:   (3324 مشاهده)
به منظور بررسی اثرات جایگزینی پروتئین پودرخون به جای پودرماهی در جیره غذایی ازون برون در مرحله انگشت قد بر شاخص‏های رشد و ترکیب لاشه و یافتن حد بهینه جایگزینی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با سطوح جایگزینی 0، 20، 40، 60 و 80 و 100 درصد به مدت 8 هفته در نظر گرفته شد. افزایش جایگزینی به بیش از 40 درصد موجب کاهش درصد افزایش وزن بدن (BWI)، وزن نهایی(FW)، ضریب رشد ویژه (SGR)، ضریب تبدیل غذا (FCR) و نسبت بازده پروتئین (PER) گردید (05/0P<). جایگزینی کامل منجر به بی‌اشتهایی و تلفات در ماهیان شد. همچنین عدم تمایل به غذا و کم اشتهایی در تیمارهای 60، 80 و 100 درصد جایگزینی مشاهده گردید. ماهیان تیمارهای 20 و40 درصد به خوبی از جیره تغذیه نمودند. شاخص‌های وزن نهایی، درصد افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل غذا، ضریب رشد ویژه در ماهیان تیمارهای 20 و40 درصد با ماهیان تغذیه شده از جیره بدون جایگزینی اختلاف معنی دار نداشت (05/0P>). افزایش پودر خون در جیره غذایی بجای پودر ماهی از سطح 40 درصد به بالاتر موجب گردید که پروتئین لاشه کاهش و چربی در لاشه ماهیان رسوب نماید (05/0P<). مقدار پروتئین در لاشه ماهیان تیمار 20 و 40 درصد تفاوت معنی دار آماری با تیمار شاهد نداشت (05/0P>). نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که امکان جایگزینی20 تا 40 درصد پودرخون به جای پودرماهی بدون بروز عوارض جانبی در جیره غذایی ازون برون انگشت قد امکان پذیر است.
واژه‌های کلیدی: ازون برون، پودرماهی، پودر خون، جایگزینی، رشد، ترکیب لاشه
متن کامل [PDF 700 kb]   (1538 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/1/22 | پذیرش: 1394/1/22 | انتشار: 1394/1/22
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML     Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:


سید حسنی میر حامد، پیکران مانا نعمت، پورعلی حمیدرضا، یزدانی محمد علی. امکان جایگزینی پودر خون بجای پودرماهی در جیره غذایی ازون برون (Acipenser stellatus) در مرحله انگشت قد. نشریه توسعه آبزی پروری. 1391; 6 (1) :67-78

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-112-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 6، شماره 1 - ( 3-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645