[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1269401
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 509246

تعداد کل نویسندگان: 2030
نویسندگان غیر تکراری: 1550
نویسندگان تکراری: 480
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 849
مقالات پذیرفته شده: 539
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.49
نرخ رد: 35.22

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 74
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 74
نرخ رد: 15

میانگین دریافت تا پذیرش: 70 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 17، شماره 1 - ( 3-1402 ) ::
جلد 17 شماره 1 صفحات 94-85 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر جیره‎های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای رشد و بازماندگی لارو ماهی دم ‎شمشیری (Xiphophorus hellerii)
محمد کاظمیان* ، میثم بیرامی2
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ﮔﺮوه ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم و ﻓﻨﻮن دریﺎیﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، تهران، ایران ، Aquaculture@live.com
2- ﮔﺮوه ﺷﯿﻼت، داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم و ﻓﻨﻮن دریﺎیﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، تهران، ایران
چکیده:   (1100 مشاهده)
      در این تحقیق درصد های مختلفی از آرتمیا و غذای تجاری، در کارایی تکثیر ماهی دمشمشیری (Xiphophorus hellerii ) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با جیرههای آزمایشی شامل: گروه شاهد (100 درصد غذای تجاری بیومار )، تیماراول (مخلوط 25 درصد آرتمیا و 75 درصد بیومار)، تیمار دوم (مخلوط 50 درصد آرتمیا و بیومار)، تیمار سوم (مخلوط 75 درصد آرتمیا و 25 درصد بیومار) و تیمار چهارم (100 درصد آرتمیا) به مدت 75 روز انجام گردید و میانگین اولیه وزن و طول ماهیان به ترتیب  05/0±72/0 گرم و 03/0±18/4 سانتیمتر بود. ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺣﺎﺻﻞ از اﻳﻦ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﺸﺎن دادند ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ضریب رشد مربوط به ﺗﻴﻤﺎر شاهد و کمترین متعلق به تیمار چهارم بود. همچنین، حداقل ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار شاهد و بالاترین مربوط به تیمار چهارم بود. ضریب وضعیت در تحقیق حاضر دارای اختلاف معنی‌داری در بین تیمارهای مختلف بود و حداکثر مقدار در تیمار تغذیه شده از جیره شاهد به‌دست آمد. در تعداد و وزن لارو اختلاف معنیداری بین تیمارها مشاهده شد (p<0/05) و بیشترین تعداد و وزن لارو برای تیمار دوم ثبت شد. در شاخص بازماندگی بین تیمارها اختلاف معنیداری مشاهده نشد (p>0/05). لذا، استفاده از غذای تجاری با توجه به بهینهتر بودن شاخصهای رشد و بقای لاروها پیشنهاد میگردد. 
واژه‌های کلیدی: شاخص رشد، بازماندگی لارو، آرتمیا، بیومار.
متن کامل [PDF 331 kb]   (416 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1400/8/27 | پذیرش: 1401/1/28 | انتشار: 1402/3/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Kazemian M, Beyrami M. The effect of different diets on some Growth factors and Survival of Swordtail (Xiphophorus hellerii) larvae. JAD 2023; 17 (1) :85-94
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-780-fa.html

کاظمیان محمد، بیرامی میثم. تاثیر جیره‎های غذایی مختلف بر برخی از فاکتورهای رشد و بازماندگی لارو ماهی دم ‎شمشیری (Xiphophorus hellerii). نشریه توسعه آبزی پروری. 1402; 17 (1) :85-94

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-780-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 17، شماره 1 - ( 3-1402 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710