[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1269401
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 509246

تعداد کل نویسندگان: 2030
نویسندگان غیر تکراری: 1550
نویسندگان تکراری: 480
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 849
مقالات پذیرفته شده: 539
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.49
نرخ رد: 35.22

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 74
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 74
نرخ رد: 15

میانگین دریافت تا پذیرش: 70 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 15، شماره 2 - ( 4-1400 ) ::
جلد 15 شماره 2 صفحات 13-1 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم‌ها
ناصر آق* ، عبدالجبار ایرانی2
دانشگاه ارومیه، پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران ، n.agh@urmia.ac.ir
2- پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
چکیده:   (1453 مشاهده)
قزل‌آلای رنگین‌کمان یکی از مهم‌ترین گونه‌های پرورشی ایران است، ولی در سال‌های اخیر باوجود افزایش تولید، مراکز تکثیر این گونه، از لحاظ کیفیت تخم و لارو با مشکلات فراوانی مواجه بوده‌اند؛ به‌همین دلیل در این پژوهش تاثیر افزودن پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان بر کیفیت تخم‌ها موردبررسی قرارگرفت. مولدین ابتدا به‌مدت چهارماه با غذای تجاری تغذیه شدند. سپس از جیره‌های آزمایشی برای تغذیه ماهیان استفاده­گردید. پودر آرتمیا با نسبت‌های 0 (شاهد)، 5، 10، 20 و 30 درصد جایگزین پودر ماهی شد. نتایج نشان داد که مقادیر هم‌آوری مطلق و نسبی در تیمار5 درصد با سایر تیمارها و با گروه شاهد اختلاف معنی‌داری داشت (05/>P). ازنظر تعداد تخمک در گرم، قطر تخمک، پروتئین کل و چربی کل تخم، اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای آزمایشی و گروه شاهد مشاهده نشد (05/0<P). درصد چشم‌زدگی، درصد تفریخ و مقادیر اسیدهای چرب زنجیره‌بلند با چند پیوند دوگانه سری 3-n در تمامی تیمارهای آزمایشی به‌طور معنی‌داری بیشتر از گروه شاهد بود (05/>P). باتوجه به نتایج مثبت مربوط به تیمار 5%، افزودن پنج درصدی پودر آرتمیا به جیره غذایی مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان می‌تواند کمک شایانی به افزایش کیفیت تخم در مراکز تکثیر این ماهی نماید. 
واژه‌های کلیدی: آرتمیا، ترکیب اسیدهای چرب، کیفیت تخم
متن کامل [PDF 669 kb]   (523 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1398/10/30 | پذیرش: 1399/2/12 | انتشار: 1400/4/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Agh N, Irani A. Effects of Artemia powder in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) broodstock diet on the egg quality. JAD 2021; 15 (2) :1-13
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-686-fa.html

آق ناصر، ایرانی عبدالجبار. تاثیر پودر آرتمیا در جیره غذایی مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر کیفیت تخم‌ها. نشریه توسعه آبزی پروری. 1400; 15 (2) :1-13

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-686-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 15، شماره 2 - ( 4-1400 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710