[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 52
تعداد مشاهده ی مقالات: 1269401
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 509246

تعداد کل نویسندگان: 2030
نویسندگان غیر تکراری: 1550
نویسندگان تکراری: 480
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 849
مقالات پذیرفته شده: 539
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 479

نرخ پذیرش: 63.49
نرخ رد: 35.22

میانگین دریافت تا پذیرش: 138 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 353.7 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 100
مقالات پذیرفته شده: 74
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 43

نرخ پذیرش: 74
نرخ رد: 15

میانگین دریافت تا پذیرش: 70 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 269.5 روز
____
..
:: دوره 13، شماره 1 - ( 2-1398 ) ::
جلد 13 شماره 1 صفحات 10-1 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از پودر هسته خرما به عنوان یک منبع ارزان قیمت کربوهیدرات در جیره غذایی میگوی سفید غربی Penaeus vannamei
آرش اکبرزاده* ، کبری بابانژاد آبکنار2 ، معصومه اسحق نیموری2 ، کیمیا کریمی2 ، محمد نیرومند2
دانشگاه هرمزگان، گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران. ، akbarzadeh@ut.ac.ir
2- گروه شیلات، دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشگاه هرمزگان، بندرعباس، ایران.
چکیده:   (2474 مشاهده)
در تحقیق حاضر تأثیر استفاده از پودر هسته خرما بعنوان یک منبع با ارزش و ارزان قیمت کربوهیدرات نسبت به آرد غلات ار قبیل گندم، برنج و ذرت در جیره غذایی میگوی سفید غربی مورد بررسی قرار گرفت. پودر هسته خرما با نسبت های صفر (تیمار کنترل) 5، 10، 15 و 23 درصد به سایر اجزای مورد استفاده در ساخت غذای میگو اضافه شد و عملکرد رشد میگو در طی 8 هفته مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در پایان دوره آزمایش تغذیه، میزان افزایش طول و وزن، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی و شاخص وضعیت میگوی تغذیه شده با سطوح مختلف پودر هسته خرما نسبت به تیمار کنترل از نظر آماری اختلاف معنی دار نداشت (p>0.05). میزان شاخص وضعیت در همه تیمارها نزدیک به عدد 1 بود. نتایج این تحقیق نشان داد که می توان پودر هسته خرما را به عنوان یک منبع بومی و ارزان قیمت کربوهیدرات تا بیش از 20 درصد به جیره میگوی وانامی پرورشی اضافه و جایگزین سایر منابع تأمین کننده انرژی جبره مثل آرد گندم کرد، بدون آنکه بر عملکرد میگوی پرورشی تأثیر منفی بگذارد.
 
واژه‌های کلیدی: میگو، تغذیه، رشد، هسته خرما
متن کامل [PDF 629 kb]   (1142 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1397/1/29 | پذیرش: 1397/7/13 | انتشار: 1398/6/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Akbarzadeh A, Babanejad Abkenar K, Eshagh Nimvari M, Karimi K, Niroomand M. Using date pits powder as a low-cost carbohydrate ingredient in the diet of whiteleg shrimp Penaeus vannamei. JAD 2019; 13 (1) :1-10
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-551-fa.html

اکبرزاده آرش، بابانژاد آبکنار کبری، اسحق نیموری معصومه، کریمی کیمیا، نیرومند محمد. استفاده از پودر هسته خرما به عنوان یک منبع ارزان قیمت کربوهیدرات در جیره غذایی میگوی سفید غربی Penaeus vannamei. نشریه توسعه آبزی پروری. 1398; 13 (1) :1-10

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-551-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 1 - ( 2-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710