در این بررسی تأثیر گیاه چای سبز (Camelliasinensis) بر شاخص های ایمنی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 360 بچه ماهی آمور با میانگین وزن اولیه 07/2±24/18 گرم انتخاب و پس از سازگاری با محیط بهصورت انتخابی در 12 مخزن و در هر مخزن 30 قطعه بچه ماهی ذخیره شد. گیاه چای سبز در 3 سطح 5/1 % (تیمار 2)، 3 % (تیمار 3) و 5 % (تیمار 4) به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد چای سبز برای تغذیه گروه شاهد (تیمار 1) در نظر گرفته شد. هر تیمار در 3 تکرار انجام گرفت. ماهیان روزانه به میزان 3 درصد از وزن بدن مورد تغذیه قرار گرفتند. در پایان دوره 60 روزه تعداد 15 ماهی از هر تیمار بهصورت تصادفی انتخابشده و خونگیری از آنها از محل ورید ساقه دمی انجام گرفت. نتایج نشان داد که میزان گلبولهای سفید و هموگلوبین اختلاف معنیداری را در تیمار 2 با سایر تیمارها داشتند (05/0P<). بیشترین میزان گلبولهای سفید و هموگلوبین در تیمار 5/1 % به ترتیب 57/0±40/4 تعداد در میکرو لیتر × 103 و 74/0±74/6گرم بر دسی لیتر بود. بهترین عملکرد در بهبود فاکتورهای بیوشیمیایی خون در تیمار 5/0 درصد پودر چای سبز مشاهده گردید (05/0P<). افزایش تعداد گلبولهای سفید و سطح هموگلوبین در تیمار 5/1درصد و در غلظت متوسط گلبولی روند افزایشی در تیمارهای چای سبز را نشان داد و همچنین بر فاکتورهای بیوشیمیایی سرم خون ازجمله، آلبومین و گلوکز در سطح 5/1 % افزایش معنیداری داشته است (05/0P<). نتایج نشان داد افزودن پودر چای سبز در سطح 5/0 درصد نسبت به سایر سطوح مصرفی آن در جیره ماهی آمور میتواند بر مؤلفههای موردبررسی اثرگذار باشد.