[Home ] [Archive]   [ فارسی ]  
:: Main :: About :: Current Issue :: Archive :: Search :: Submit :: Contact ::
:: Volume 8, Issue 2 (4-2014) ::
3 2014, 8(2): 21-34 Back to browse issues page
اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂)
Abstract:   (1587 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 643 kb]   (1486 Downloads)    
Type of Study: Research | Subject: Special
Received: 2015/04/9 | Accepted: 2015/04/9 | Published: 2015/04/9
Add your comments about this article
Your username or Email:

CAPTCHA


XML   Persian Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

اثر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و کارایی غذا در ماهی دورگه حاصل از تلاقی ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (Aspius aspius ♀ × Rutilus frisii ♂). 3. 2014; 8 (2) :21-34
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-52-en.html


Volume 8, Issue 2 (4-2014) Back to browse issues page
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4111