[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 14
تعداد شماره ها: 51
تعداد مشاهده ی مقالات: 1238351
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 500727

تعداد کل نویسندگان: 1995
نویسندگان غیر تکراری: 1520
نویسندگان تکراری: 475
درصد نویسندگان تکراری: 24

مقالات دریافت شده: 846
مقالات پذیرفته شده: 534
مقالات رد شده: 299
مقالات منتشر شده: 472

نرخ پذیرش: 63.12
نرخ رد: 35.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 140 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.2 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 354.8 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 97
مقالات پذیرفته شده: 69
مقالات رد شده: 15
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 71.13
نرخ رد: 15.46

میانگین دریافت تا پذیرش: 73 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 4.9 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 264.7 روز
____
..
:: دوره 10، شماره 2 - ( 2-1395 ) ::
جلد 10 شماره 2 صفحات 99-108 برگشت به فهرست نسخه ها
تاًثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن
زهرا کلیائی* ، علی آبرومند2 ، سعید ضیایی نژاد2
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان، بهبهان،گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
2- بهبهان،گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
چکیده:   (3254 مشاهده)

تأثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis جدا شده از روده ماهی کپور معمولی، در دو سطح با غلظت­های 103×1، 106×1 CFU/ml (سلول در هر میلی‏لیتر) با غذا مخلوط و توسط ماهیان جوان کپور معمولی (میانگین وزنی1± 56/54  گرم) تغذیه شدند. آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی در 3 تکرار و به مدت 8 هفته صورت پذیرفت. نرخ تغذیه بر اساس 2 درصد وزن بدن و 2 بار در روز انجام شد. تعیین میزان طول و وزن ماهیان هر 14 روز یک بار انجام گرفت. در پایان آزمایش، درگروه ماهیانی که پروبیوتیک دریافت کرده بودند، شاخص­های رشد و راندمان غذایی آن­ها مانند افزایش وزن، نرخ رشد ویژه، کارآیی پروتئین، ضریب تبدیل غذا سطح بالاتر و مطلوب تری را نسبت به گروه ماهیانی که جیره آن‌ها فاقد پروبیوتیک بودند نشان دادند (05/0P<). بهترین میزان شاخص‏های فوق درتیمار دریافت کننده 106×1 CFU/ml در هر کیلوگرم غذای خشک به‏دست آمد. تنها در بررسی شاخص احشائی، تفاوت معنی داری بین تیمار  CFU/ml 103×1 در مقایسه با گروه شاهد مشاهده نشد (05/0 P <). بالاترین میزان بازماندگی ماهیان جوان در تیمار CFU/ml 103×1 در مقایسه با شاهد مشاهده گردید که این اختلاف معنی­دار بود (05/<0P). نتایج این تحقیق نشان داد اضافه کردن پروبیوتیک Bacillus  subtilis  به جیره  ماهیان جوان کپورمعمولی به میزان 106×1 CFU/ml در هر کیلوگرم جیره اثرات مثبتی بر پارامترهای رشد و شاخص‏های تغذیه­ای دارد.

واژه‌های کلیدی: باکتری زیست یار، رشد، Bacillus subtilis، کپور معمولی ((Cyprinus carpio.
متن کامل [PDF 695 kb]   (1115 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/7/19 | پذیرش: 1395/7/19 | انتشار: 1395/7/19
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Koliaee Z, Aberoumand A, Ziaei-Nejad S. The effect of probiotic Bacillus subtilis bacteria extracted from the intestine of common carp (Cyprinus carpio) on growth performance and survival of the fish. JAD 2016; 10 (2) :108-99
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-398-fa.html

کلیائی زهرا، آبرومند علی، ضیایی نژاد سعید. تاًثیر باکتری زیست یار Bacillus subtilis مستخرج از روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و بقاء آن . نشریه توسعه آبزی پروری. 1395; 10 (2) :108-99

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-398-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 2 - ( 2-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4710