[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 11، شماره 1 - ( 1-1396 ) ::
جلد 11 شماره 1 صفحات 37-25 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص‌های رشد و خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
علی جافرنوده* ، امیر توکمه چی ، ابراهیم حسین نجد گرامی ، عبدالمجید حاجی مرادلو ، فرزانه نوری
دانش آموخته دوره دکترای تکثیر و پرورش آبزیان، دانشگاه ارومیه
چکیده:   (2651 مشاهده)

به منظور بررسی اثرات سینرژیستی اسیدآلی پتاسیم سوربات و باکتری Lactobacillus caseiدر بچه ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss با میانگین وزن اولیه 05/0±75/2 گرم، آزمایشی به مدت 8 هفته با به‌کارگیری شش تیمار، شامل: تیمار شاهد، جیره حاوی C‏FU/g 107 باکتری Lactobacillus casei (تیمار1)، جیره حاوی 5/0 درصد پتاسیم سوربات (تیمار2)، جیره حاوی 1 درصد پتاسیم سوربات (تیمار3)، جیره حاوی ترکیب 5/0 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری (تیمار4) و جیره حاوی ترکیب 1 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری (تیمار5) صورت پذیرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که بیشترین میزان وزن نهایی، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه و کارائی پروتئین در تیمار 4 مشاهده شد که با سایر تیمارها اختلاف معنی‌داری داشت (05/0P<). از نظر ترکیب لاشه اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (05/0P>). میزان گلبول سفید در تیمار 4 به طور معنی‌داری بیشتر از سایر تیمارها بود (05/0P<)، ولی اختلاف معنی‌داری در میزان گلبول‌های قرمز، هموگلوبین، هماتوکریت، نوتروفیل، لنفوسیت، مونوسیت، MCV، MCHوMCHC مشاهده نشد (05/0P>). بررسی تعداد کل باکتری‌ها و لاکتوباسیلوس-های روده بین تیمار‌های مختلف اختلاف معنی‌داری را نشان داد به‌طوری که بیشترین میزان آن در تیمار 4 مشاهده شد (05/0P<). در مجموع با توجه به نتایج و اثرات مثبت، افزودن ترکیب 5/0 درصد پتاسیم سوربات و CFU/g 107 باکتری Lactobacillus casei به جیره غذایی بچه ماهی قزل‌آلا‌ی رنگین‌کمان توصیه می‌گردد.

واژه‌های کلیدی: اسید آلی، پتاسیم سوربات، Oncorhynchus mykiss، Lactobacillus casei
متن کامل [PDF 670 kb]   (809 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/3/4 | پذیرش: 1394/8/28 | انتشار: 1396/3/19
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

jafar nodeh A, Tukmechi A, Najd Grami E, Hajimoradlo A, Noori F. Study of Synergistic Effect of Potassium- Sorbate and Lactobacillus casei on the Growth Performance, Hematological Parameters, Body Composition and Intestinal flora of Rainbow Trout Fry (Oncorhynchus mykiss). JAD 2017; 11 (1) :25-37
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-134-fa.html

جافرنوده علی، توکمه چی امیر، نجد گرامی ابراهیم حسین، حاجی مرادلو عبدالمجید، نوری فرزانه. بررسی اثرات سینرژیستی اسید آلی پتاسیم سوربات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر شاخص‌های رشد و خونی، ترکیب لاشه، و فلور میکروبی روده در بچه ماهی قز‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss). نشریه توسعه آبزی پروری. 1396; 11 (1) :25-37

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-134-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 1 - ( 1-1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645