[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 994880
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 435012

تعداد کل نویسندگان: 1868
نویسندگان غیر تکراری: 1439
نویسندگان تکراری: 429
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 803
مقالات پذیرفته شده: 501
مقالات رد شده: 291
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.39
نرخ رد: 36.24

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.5 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 87
مقالات پذیرفته شده: 57
مقالات رد شده: 22
مقالات منتشر شده: 28

نرخ پذیرش: 65.52
نرخ رد: 25.29

میانگین دریافت تا پذیرش: 94 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 7.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 347.9 روز
____
..
:: دوره 17، شماره 1 - ( 3-1402 ) ::
جلد 17 شماره 1 صفحات 14-1 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر افزودن عصاره میوه گیاه آقطی (Sambucus ebulus) بر عملکرد رشد، فعالیت آنتی‌اکسیدانی سرم و ارزیابی ژن‌های مرتبط با ایمنی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
حسین تقیان ، محمد سوداگر* ، سیامک یوسفی ، حامد پاکنژاد ، علی حاجیبگلو
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (694 مشاهده)
      هدف از مطالعه حاضر، تعیین اثر سطوح مختلف عصاره میوه گیاه آقطی بر عملکرد رشد، فعالیت آنتی­اکسیدانی سرم و ژن­های مرتبط با ایمنی در ماهی کپور معمولی بود. تعداد 120 قطعه ماهی کپور معمولی با میانگین وزنی 08/1± 7 گرم به صورت مجزا با سه سطح عصاره میوه گیاه آقطی در رژیم غذایی شامل: 1/0، 2/0 و 3/0 درصدعصاره به ازای جیره وگروه شاهد به مدت 60 روز تغذیه شدند. در پایان دوره آزمایش، شاخص­های رشد، آنتی­اکسیدانی و بیان ژن­های دخیل در ایمنی مورد بررسی قرارگرفتند. نتایج نشان داد که سطوح مختلف عصاره میوه گیاه آقطی تاثیر معنی­داری بر عملکرد رشد در مقایسه با گروه شاهد نداشت. شاخص­های آنتی­اکسیدانی تیمار تغذیه‌شده با سطح 3/0 درصد سبب کاهش معنی­دار شاخص­های آنتی­اکسیدانی در مقایسه با سایر تیمارها و گروه شاهد گردید. علاوه­بر این، ارزیابی نتایج حاصل از بررسی بیان نسبی ژن­های Lyz و TNF-α در ماهی کپور معمولی نشان داد که سطوح مختلف عصاره میوه گیاه آقطی باعث افزایش معنی­دار بیان این ژن­ها در مقایسه با گروه شاهد شد. به­طور کلی نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که به‌کارگیری 3/0 درصد عصاره میوه گیاه آقطی توانست به­عنوان یک مکمل غذایی جهت بهبود شاخص­های ایمنی و آنتی­اکسیدانی کپور معمولی گردد. بنابراین، افزودن 3/0 درصد عصاره میوه گیاه آقطی به جیره ماهی کپور معمولی توصیه می­گردد.
واژه‌های کلیدی: عصاره میوه آقطی، کپورمعمولی، رشد، ایمنی، آنتی اکسیدان.
متن کامل [PDF 439 kb]   (462 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1401/1/17 | پذیرش: 1401/2/25 | انتشار: 1402/3/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Taghiyan H, Sudagar M, Yousefi S, Paknejad H, Hajibeglou A. Effect of dietaryof Magnolia (Sambucus ebulus L) fruit extract on growth performance, serum antioxidant activities and evaluation of immunity-related genes (TNF-α and LYZ) in common carp (Cyprinus carpio). JAD 2023; 17 (1) :1-14
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-795-fa.html

تقیان حسین، سوداگر محمد، یوسفی سیامک، پاکنژاد حامد، حاجیبگلو علی. اثر افزودن عصاره میوه گیاه آقطی (Sambucus ebulus) بر عملکرد رشد، فعالیت آنتی‌اکسیدانی سرم و ارزیابی ژن‌های مرتبط با ایمنی در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). نشریه توسعه آبزی پروری. 1402; 17 (1) :1-14

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-795-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 17، شماره 1 - ( 3-1402 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4652