[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 963573
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 424104

تعداد کل نویسندگان: 1847
نویسندگان غیر تکراری: 1428
نویسندگان تکراری: 419
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 793
مقالات پذیرفته شده: 494
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.3
نرخ رد: 36.57

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 88
مقالات پذیرفته شده: 58
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 65.91
نرخ رد: 26.14

میانگین دریافت تا پذیرش: 113 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 16، شماره 4 - ( 11-1401 ) ::
جلد 16 شماره 4 صفحات 12-1 برگشت به فهرست نسخه ها
مطالعه اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa ) بر روی شاخص های ایمنی و ایمنی موکوسی در ماهی ازون برون
الهام قلیان ، سیدمهدی حسینی فرد* ، شایان قبادی ، رضا چنگیزی ، حامد منوچهری
گروه دامپزشکی، واحد بابل، دانشگاه آزاد اسلامی، بابل، ایران
چکیده:   (884 مشاهده)
با توجه به توسعه سیستم های متراکم پرورش آبزیان و ضرورت استفاده از گیاهان دارویی به عنوان محرک رشد ، تحقیق حاضر به منظور بررسی افزودن اثر سطوح مختلف زردچوبه در جیره بر روی شاخص های ایمنی٬ ایمنی موکوسی و برخی از فاکتورهای سرمی ر ماهی ازون برون (Acipenser stellatus Pallas, 1771 ) به مدت 60 روز اجرا گردید. بدین منظور تعداد  120 عدد بچه ماهی با میانگین وزنی 5/0 ± 45 گرم و طول 5/0 ± 26 سانتی متر در 12 استخر سیمانی توزیع شدند. ماهیان در 4 گروه با 4 جیره آزمایشی محتوی سطوح مختلف زردچوبه شامل :0 ، 5/0 ، 1 و 2 درصد فرموله شده تغذیه شدند. تغذیه ماهیان در طول  دوره آزمایش 3 بار در روز و به میزان 3 درصد از وزن بدن صورت گرفت.در پایان دوره شاخص های ایمنی و ایمنی موکوسی (ALP و لیزوزیم)  ارزیابی شد. افزایش دز 2 درصد زردچوبه در جیره غذایی باعث افزایش بیان شاخص های ایمنی موکوسی (ALP و لیزوزیم) و میزان NBT ، TP ، C3،Lyzozyme وIgM  شد اما اختلاف معنی داری بین تیمار ها مشاهده نشد (p > 0/05). همچنین افزایش دز 2 درصد در جیره باعث افزایش میزان C4 ، glocoze وcortizol شد و اختلاف بین تیمار ها معنی دار بود(p< 0/05 ). بر اساس نتایج این تحقیق استفاده از پودر زردچوبه در سطح 2 درصد در جیره غذایی جهت بهبود شاخص های ایمنی و ایمنی موکوسی در ماهی ازون برون پیشنهاد می گردد.
واژه‌های کلیدی: بچه ماهی ازون برون٬ زردچوبه٬ شاخص های ایمنی٬ ایمنی موکوس
متن کامل [PDF 389 kb]   (458 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/12/25 | پذیرش: 1400/4/23 | انتشار: 1401/11/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Gholian E, Hoseinifard S M, Ghobadi S, Changizi R, Manouchehri H. Study the effect of Turmeric (Curcuma longa)on growth performance parameters and expression of some growth genes in Juvenile Sevryuga (Acipenser stellatus). JAD 2023; 16 (4) :1-12
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-753-fa.html

قلیان الهام، حسینی فرد سیدمهدی، قبادی شایان، چنگیزی رضا، منوچهری حامد. مطالعه اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa ) بر روی شاخص های ایمنی و ایمنی موکوسی در ماهی ازون برون. نشریه توسعه آبزی پروری. 1401; 16 (4) :1-12

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-753-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 4 - ( 11-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645