[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 14، شماره 2 - ( 4-1399 ) ::
جلد 14 شماره 2 صفحات 38-25 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری B‌arbus luteus(Heckel,1843)در رودخانه کرخه
مهران جواهری بابلی* ، حسین اورجی ، شایان قبادی
گروه شیلات ، واحد اهواز ، دانشگاه آزاد اسلامی ،اهواز،ایران،صندوق پستی 1915
چکیده:   (1378 مشاهده)
در این تحقیق تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت کبد و عضله ماهی حمری Barbus luteus در رودخانه کرخه موردبررسی قرار گرفت. بدین منظور 84 نمونه ماهی حمری وحشی، در طول ماه‌های میانی هر فصل سال صید شدند و ترکیب اسید چرب بافت کبد و ماهیچه به‌وسیله روش کروماتوگرافی گازی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بالاترین میزان مجموع اسیدهای چرب اشباع بافت کبد و عضله به ترتیب در فصل پاییز و بهار به دست آمد. مجموع اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه بافت کبد و عضله به ترتیب در فصل تابستان، پاییز و پاییز و زمستان بالاترین مقدار را نشان دادند. کمترین میزان اسیدهای چرب امگا 3 در بافت کبد و عضله در فصل پاییز بوده است. بالاترین میزان نسبت اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6، اسید های چرب DHA و EPA بافت عضله در فصل بهار بدست آمد.
واژه‌های کلیدی: ماهی حمری Barbus luteus، کبد، عضله، ترکیب اسید چرب، فصل
متن کامل [PDF 902 kb]   (465 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/4/20 | پذیرش: 1399/4/10 | انتشار: 1399/4/10
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Javaheri Baboli M, Oraji H, Ghobadi S. Seasonal variations in the liver and muscle fatty acid composition of Barbus luteus from Karkhe river (khouzestan , Iran). JAD 2020; 14 (2) :25-38
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-713-fa.html

جواهری بابلی مهران، اورجی حسین، قبادی شایان. بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری B‌arbus luteus(Heckel,1843)در رودخانه کرخه. نشریه توسعه آبزی پروری. 1399; 14 (2) :25-38

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-713-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 14، شماره 2 - ( 4-1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645