[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 963573
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 424104

تعداد کل نویسندگان: 1847
نویسندگان غیر تکراری: 1428
نویسندگان تکراری: 419
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 793
مقالات پذیرفته شده: 494
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.3
نرخ رد: 36.57

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 88
مقالات پذیرفته شده: 58
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 65.91
نرخ رد: 26.14

میانگین دریافت تا پذیرش: 113 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 13، شماره 4 - ( 10-1398 ) ::
جلد 13 شماره 4 صفحات 53-37 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر سطوح مختلف پودر آلوئه‌ورا (Aloe vera) بر عملکرد رشد و شاخص‌های هماتولوژیک ماهی طلایی (Carassius auratus)
مریم حسین نژاد جدیدی ، مجید رضا خوش خلق* ، حمید علاف نویریان
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان
چکیده:   (1337 مشاهده)
این مطالعه با هدف بررسی افزودن سطوح متفاوت پودر آلوئه‌ورا به جیره غذایی و تاثیر آن بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی ماهی طلایی انجام شد. 120 قطعه ماهی با وزن متوسط 03/0± 57/7 گرم به مدت 56 روز با جیره‌هایی حاوی صفر، 5، 10 و 15 گرم پودر آلوئه‌ورا به ازای هر کیلوگرم غذای پایه تغذیه شدند. نتایج شاخص‌های رشد نشان داد وزن نهایی در تیمار 5 و 10 گرم پودر آلوئه‌ورا افزایش یافت و با تیمار 15 گرم و گروه شاهد اختلاف داشت (05/0>P). وزن کسب شده، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی در تیمار 10 گرم پودر آلوئه‌ورا با سایر گروه‌های آزمایشی تفاوت داشت (05/0>P). تعداد گلبول قرمز، میزان هموگلوبین و درصد هماتوکریت در تیمار 5 گرم افزایش و با تیمار 15 گرم و گروه شاهد اختلاف داشتند (05/0>P). تعدا گلبول سفید و درصد نوتروفیل در تیمار 5 و 10 گرم افزایش و با تیمار 15 گرم و گروه شاهد اختلاف داشتند (05/0>P). همچنین بالاترین درصد لنفوسیت در تیمار 10 گرم مشاهده شد که با تیمار 15 گرم و گروه شاهد تفاوت داشت (05/0>P). بر این اساس افزودن پودر آلوئه‌ورا به ویژه در سطح 10 گرم به ازای هر کیلوگرم جیره ماهی طلایی توصیه می‌شود.
 
واژه‌های کلیدی: آلوئه‌ورا، شاخص‌های رشد، گیاهان دارویی، شاخص‌های خونی، ماهی طلایی (Carassius auraus).
متن کامل [PDF 683 kb]   (391 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1398/2/17 | پذیرش: 1398/4/20 | انتشار: 1398/10/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

hosennezhad jadidi M, khoshkholgh M, alaf noveyrian H. Effect of different levels of Aloe vera powder on growth performance and hematological indices of goldfish (Carassius auratus). JAD 2020; 13 (4) :37-53
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-633-fa.html

حسین نژاد جدیدی مریم، خوش خلق مجید رضا، علاف نویریان حمید. اثر سطوح مختلف پودر آلوئه‌ورا (Aloe vera) بر عملکرد رشد و شاخص‌های هماتولوژیک ماهی طلایی (Carassius auratus). نشریه توسعه آبزی پروری. 1398; 13 (4) :37-53

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-633-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 4 - ( 10-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645