[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 16، شماره 3 - ( 7-1401 ) ::
جلد 16 شماره 3 صفحات 43-33 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر مصرف خوراکی کیتوزان بر روی رشد و فلور باکتریایی روده‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
محمد حسین سیف ، علی پارسا*
گروه بهداشت و بیماری‌های آبزیان، دانشکده دامپزشکی، واحد سنندج، دانشگاه آزاد اسلامی، سنندج، ایران
چکیده:   (778 مشاهده)
      قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) از گونه‌های مهم پرورشی دنیا است .استفاده از مواد محرک رشد، محرک ایمنی و پری­بیوتیک ها می‌تواند راندمان پرورش این ماهی را بهبود بخشد. این بررسی برای تعیین اثرات پری­بیوتیکی کیتوزان در ماهی قزل­آلای رنگین­رشئکمان انجام شد. بدین منظور کیتوزان با مقادیر 1درصد، 5/0 درصد و 25/0 درصد به غذای مصرفی ماهیان قزل‌آلای رنگین­کمان با وزن متوسط 180 گرم اضافه شد. بعد از 150 روز ماهیان از نظر شاخص های عملکردی رشد و جمعیت کلی باکتری ها و لاکتوباسیل­ها روده مورد بررسی قرار گرفتند.  نتایج نشان‌دهنده­ی وجود تفاوت آماری معنی­دار در گروه تیمار 25/0 درصد با گروه کنترل در شاخص­های ضریب تبدیل غذایی و ضریب رشد ویژه بود (p<0.05). همچنین تفاوت آماری معنی­دار بین گروه تیمار 25/0 درصد و تیمار 5/0 درصد با گروه کنترل در تعداد کل باکتری‌ها و لاکتوباسیل ها ی روده وجود داشت (p<0.05). بر این اساس می­توان کیتوزان در دوز 25/0 درصد را به عنوان پری­بیوتیکی مناسب با تاثیرات چشمگیر در پرورش قزل­آلای رنگین­کمان در نظر گرفت و استفاده از آن‌را در جیره غذایی این ماهی توصیه کرد.
واژه‌های کلیدی: قزل‌آلای رنگین‌کمان، کیتوزان، رشد، فلور باکتریایی روده، عملکرد.
متن کامل [PDF 325 kb]   (511 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/3/18 | پذیرش: 1399/7/13 | انتشار: 1401/7/10
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Seif M H, Parsa Khanghah A. Effect of chitosan oral consumption on intestinal bacterial flora of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). JAD 2022; 16 (3) :33-43
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-705-fa.html

سیف محمد حسین، پارسا علی. تاثیر مصرف خوراکی کیتوزان بر روی رشد و فلور باکتریایی روده‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه توسعه آبزی پروری. 1401; 16 (3) :33-43

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-705-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 3 - ( 7-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645