[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 16، شماره 2 - ( 5-1401 ) ::
جلد 16 شماره 2 صفحات 102-89 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر جایگزینی روغن ضایعات طیور به‌جای روغن ماهی بر فراسنجه‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
زهره صیدانلو ، افشین قلیچی* ، سارا جرجانی ، فریبرز قجقی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
چکیده:   (850 مشاهده)
مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات جایگزینی روغن طیور به جای روغن ماهی در رژیم غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت فیله ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) (45 تا 55 گرمی)، انجام شد. در این آزمایش از سه رژیم غذایی استفاده شد که حاوی درصدهای مختلف چربی طیور 0٪ (D1)، 50٪ (D2) و 100٪ (D3) جایگزین با روغن ماهی بود. ماهیان در قالب سه تیمار به مدت 8 هفته پرورش داده شدند. عملکرد رشد در بین تیمارها فاقد اختلاف معنی­دار بود. همچنین تفاوت معنی­داری در محتوای رطوبت، چربی، پروتئین و خاکستر فیله وجود نداشت. ترکیبات اسیدهای چرب فیله منعکس کننده رژیم­های غذایی مصرف شده بود. به این صورت که افزایش محتوای چربی طیور در رژیم غذایی، منجر به کاهش اسیدهای چرب ω-3، اسید ایکوزاپنتانوئیک و اسید دوکوزاهگزانوئیک و افزایش اسیدهای چرب ω-6 و اسیدهای چرب تک اشباع شد. در نتیجه، جایگزینی کامل روغن ماهی با چربی طیور هیچ تأثیر معنی­داری بر عملکرد رشد ماهی نداشت، اما منجر به کاهش اسیدهای چرب ω-3 فیله ماهی می­شود.
واژه‌های کلیدی: قزل‌آلای رنگین‌کمان، روغن ضایعات طیور، فراسنجه‌های رشد، پروفایل اسیدهای چرب.
متن کامل [PDF 901 kb]   (597 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/8/10 | پذیرش: 1399/11/11 | انتشار: 1401/5/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Seydanloo Z, Ghelichi A, Jorjani S. Effect of fish oil replacement by poultry waste oil in feeds on growth parameters, chemical composition and fatty acid profile of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). JAD 2022; 16 (2) :89-102
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-727-fa.html

صیدانلو زهره، قلیچی افشین، جرجانی سارا، قجقی فریبرز. تأثیر جایگزینی روغن ضایعات طیور به‌جای روغن ماهی بر فراسنجه‌های رشد، ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه توسعه آبزی پروری. 1401; 16 (2) :89-102

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-727-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 16، شماره 2 - ( 5-1401 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645