[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML استفاده از روغن ریزپوشانی شده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و تاثیر آن روی فاکتورهای رشد، ترکیبات لاشه و فساد چربی لاشه ماهی طی نگه داری در فریزر
مسعود اصغری *، محمدرضا ایمانپور، بهاره شعبانپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات پودر پوست انار بر ترکیب لاشه، شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
امین آوازه *، حسین عمادی، عمار صالحی فارسانی، سید پژمان حسینی شکرابی، حسین نگارستان، میثم باورصاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برآورد نسبت RNA/DNA در مراحل اولیه رشد لاروهای حاصل از تلاقی مولدین تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در یک طرح فاکتوریل
علی حلاجیان *، حسینعلی عبدالحی، مهتاب یارمحمدی، رضوان اله کاظمی، ایوب یوسفی جوردهی، بابک تیزکار، حسین محمدی، سیدعلی موسوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه میزان غلظت برخی عناصر با شاخص‌های رشد در بافت‌های کبد و عضله ماهی سیاه کولی (Vimba persa) در فصول مختلف از سواحل جنوب غربی دریای خزر
مسعود ستاری *، سکینه مجیدی، جاوید ایمانپور نمین، مهدی بی باک، محمد فروهر واجارگاه، اکبر نصرالله زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی عوامل آمیخته بازاریابی بازار بزرگ ماهی تهران از دیدگاه فروشندگان
افشین عادلی *، خدیجه علیدوستی، معظمه کردجزی، محسن واحدی، حسین اعرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثرات اقتصادی - اجتماعی پرورش ماهی قزل‌آلا‌ی رنگین‌کمان در قفس سد گلستان
کامران عقیلی *، عباسعلی آقایی مقدم، سید محمود عقیلی، سارا حق پرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر جیره حاوی پروبیوتیک Bacillus subtilis IS02 بر شاخص های سلامتی، عملکرد سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری لکه سفید در میگوی سفید غربی
بابک قائدنیا *، مریم میربخش، محمد جلیل ذریه زهرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پروبیوتیک باکتوسل و آهن بر رشد ماهی آزاد دریای خزر
غلامرضا لشتو آقایی، حسین خارا *، محمد صیادبورانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات تجویز خوراکی اسانس مورد (Myrtus communis L) بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی سرم خون بچه‌ماهی کپور معمولی
تکاور محمدیان، سکینه مشجور *، رضا قانعی مطلق، حسین خاج، صادق رباط کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML عملکرد رشد و تغذیه آلوین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در تغذیه با جیره دارای پودر دافنی (Daphnia magna) تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی
پریسا مرادی *، حجت اله جعفریان، مهدی سلطانی، حسنی قلی پور کنعانی، جواد سهندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by