[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 963573
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 424104

تعداد کل نویسندگان: 1847
نویسندگان غیر تکراری: 1428
نویسندگان تکراری: 419
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 793
مقالات پذیرفته شده: 494
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.3
نرخ رد: 36.57

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 88
مقالات پذیرفته شده: 58
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 65.91
نرخ رد: 26.14

میانگین دریافت تا پذیرش: 113 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات نیمه مزمن نانوذره‌ی اکسید مس بر برخی پارامترهای خونی و بافت آبشش بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
حدیثه احمدی، اکرم سادات نعیمی *، فاطمه نظرحقیقی، حسین غفوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات شوری بر بعضی از فاکتورهای بیوشیمیایی پلاسما و بافت روده ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
صغری اشرف، عبدالرحیم پذیرا *، محمود نفیسی بهابادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات شاخص‌های خونی و ایمنی ماهی سفید دریای خزر(Rutilus frisii kutum) در مواجهه با رابدو ویروس کارپیو
صادق امیدوار، محدث قاسمی *، زینب امیدوار، سمیه حقیقی کارسیدانی، کامران زلفی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر لاکتوباسیل‌های پروبیوتیکی تجاری بر پارامترهای رشد، بقاء و شاخص‌های تغذیه‌ای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
فریده باعثی، علی آبرومند *، سعید ضیایی نژاد، مهران جواهری بابلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر غنی سازی آرتمیای فرانسیسکانا با اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس‌های دما و شوری در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)
محمدرضا زاهدی، امیرهوشنگ بحری *، مازیار یحیوی، فلورا محمدی زاده، مهران یاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ساختار ژنتیکی و جمعیتی ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) سواحل جنوبی دریای خزر و دریاچه پشت سد ارس با استفاده از روش توالی‌یابی DNA (DNA sequencing)
مریم شریفی، پریسا نجاتخواه معنوی، فریدون چکمه دوز قاسمی *، شهرام بهمنش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نسبت‌های مختلف کربن به نیتروژن بر پارامتر‌های کیفی آب و عملکرد رشد بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلاک
عظیم عظیمی *، حجت الله جعفریان، محمد هرسیج، حسنا قلی‌پور، رحمان پاتیمار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ترکیب فیتوپلانکتونی و نقش آن در میزان تولید ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در مزارع پرورش ماهیان گرمابی
افشین قلیچی *، محمد جعفری، مهرداد کمالی سنزیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌غذایی بتاکاروتن بر برخی بیومار‌‌کر‌های وضعیت‌اکسیداتیو در بافت‌های ماهی‌کپورمعمولی (Cyprinus carpio)
منصوره محبی مقدم، حسن باغشنی *، داور شاهسونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر گرسنگی بر تغییر الکترولیت‌های بدن بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kuttum) طی سازگاری با آب شور
محمد محیسنی *، سیدمحمدوحید فارابی، مهدی بنایی، بهزاد نعمت دوست حقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیرات ضد باکتریایی عصاره‌های سیر((Allium sativum و آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) جداسازی شده از تاسماهیان پرورشی
مهدی معصوم زاده *، مصطفی شریف روحانی، علیرضا شناور ماسوله، مهدی علیزاده، جلیل جلیل پور، سهیل بازاری مقدم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه بین سطوح گلبول‌های سفید و عوارض بافتی در آبشش ماهیان فلاورهورن (Flower horn) تغذیه شده با هیدرولیز پوست گاو
عبدالرحیم وثوقی، شهرام دادگر، امیر ویسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by