[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 963573
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 424104

تعداد کل نویسندگان: 1847
نویسندگان غیر تکراری: 1428
نویسندگان تکراری: 419
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 793
مقالات پذیرفته شده: 494
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.3
نرخ رد: 36.57

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 88
مقالات پذیرفته شده: 58
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 65.91
نرخ رد: 26.14

میانگین دریافت تا پذیرش: 113 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.8 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 13، شماره 2 - ( 5-1398 ) ::
جلد 13 شماره 2 صفحات 96-85 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر آستاگزانتین بر شاخص‌های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل‌آلای‌ رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
مهدی عرب ، فردین شالویی* ، مهرداد فتح اللهی ، اسماعیل پیرعلی
دانشگاه شهرکرد
چکیده:   (2190 مشاهده)
در این تحقیق تأثیر استفاده از غلظت­های متفاوت آستاگزانتین بر شاخص­های رشد و رنگ­پذیری لاشه در ماهی­ قزل­آلای­رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در قالب یک طرح تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار در هشت هفته غذادهی انجام شد و در هر مخزن پرورشی تعداد 40 عدد ماهی با وزن تقریبی 100 گرمی مورد تغذیه آزمایشی با 2% وزن زی­توده قرار گرفتند. تیمارها شامل غلظت­های 30، 60، 90 میلی­گرم آستاگزانتین در هر کیلوگرم خوراک قزل­آلا و تیمار شاهد بدون افزودن رنگدانه آستاگزانتین بود. در پایان دوره آزمایش از هر تکرار چهار قطعه ماهی به صورت انتخابی صید شد. برای ارزیابی میزان تغییر رنگ ایجادشده در لاشه ماهی از سیستم رنگ سنجی L*a*b استفاده شد. نتایج مطالعه نشان داد غلظت‌های مورد آزمایش تأثیر معنی‌داری در میزان تلفات و ضریب تبدیل غذایی نداشته اند. رنگ­سنجی لاشه ماهی بر اساس سیستم رنگ­سنجی L*a*b نشان داد رنگ­پذیری در تیمارهای 60 و 90 در پارامترa  (پارامتر قرمزی) دارای اختلاف معنی­داری (05/0>P) نسبت به تیمار شاهد و تیمار دیگر است. نتایج  این مطالعه نشان می دهد که غلظت 60 میلی‌گرم رنگدانه آستاگزانتین، بهترین دوز مورد استفاده  در ایجاد رنگ از نظر اقتصادی­ می­باشد.
واژه‌های کلیدی: آستاگزانتین، لاشه، رنگ، قزل‌آلای‌رنگین‌کمان، رشد.
متن کامل [PDF 421 kb]   (555 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1397/2/4 | پذیرش: 1397/4/15 | انتشار: 1398/6/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Arab M, shaluei F, Fattollahi M, Pirali E. Effects of dietary supplementation of astaxanthin on growth performance and pigmentation of the carcass in rainbow trout, (Oncorhynchus mykiss). JAD 2019; 13 (2) :85-96
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-552-fa.html

عرب مهدی، شالویی فردین، فتح اللهی مهرداد، پیرعلی اسماعیل. اثر آستاگزانتین بر شاخص‌های رشد و رنگ پذیری لاشه ماهی قزل‌آلای‌ رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) . نشریه توسعه آبزی پروری. 1398; 13 (2) :85-96

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-552-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 2 - ( 5-1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645