[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 12، شماره 2 - ( 2-1397 ) ::
جلد 12 شماره 2 صفحات 101-89 برگشت به فهرست نسخه ها
خصوصیات تغذیه‌ای ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) در شمال غرب خلیج فارس
شهرام فرقانی*
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
چکیده:   (2962 مشاهده)
این تحقیق به منظور مطالعه روی نوع و تراکم محتویات غذایی، ضریب خالی بودن معده و تشخیص غذای مورد علاقه ماهی حلوا سفید در ماه­های مختلف سال بر روی 1095 عدد ماهی بعد صید و نمونه برداری از امعاء و احشاء آنها از ایستگاه­های خور موسی، بحرکان، بوشهر و دیر درشمال غرب خلیج فارس (سالهای 91 و 92) صورت گرفته است. منابع غذایی مورد تشخیص در نمونه­های بررسی شده عبارت بودند از 18 نوع غذا با منشاء گیاهی و 12 نوع با منشاء جانوری، که بیشترین ترجیح غذایی از منابع گیاهی  Diploneis sp. ، Nitzschia sp.، Rhizosolenia sp. و Ceratium sp.  (مجموعا با ترجیح، 37/50 درصد) و از منابع جانوری  Copepoda، Cladocera و  Ostracoda (مجموعا با ترجیح، 72/24 درصد) مشاهده گردید. و همچنین  Peridinium sp.  و Prorocentrum sp. از منابع گیاهی (به ترتیب 4/2 و 51/3 درصد) بودند که بصورت تصادفی در رژیم غذایی آنها دیده شد. بیشترین تراکم تغذیه در سال بین ماه­های مهر و بهمن اتفاق افتاده که اکثرا" منشا گیاهی داشته و در بین ماه­های فروردین تا اردیبهشت از مقدار غذا با منشا گیاهی کاهش و منابع جانوری افزایش پیدا میکند (01/0>p). بر اساس ضریب پر بودن معده و روده ماهیان کمترین ضریب پری، مربوط به ماه­های اردیبهشت تا شهریور با متوسط 05/37 درصد و بیشترین مقدار با یک جهش در فروردین با 8/79 درصد، در دو سال مشاهده گردید.
واژه‌های کلیدی: تغذیه، ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus)، خلیج فارس
متن کامل [PDF 713 kb]   (808 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/10/4 | پذیرش: 1395/10/3 | انتشار: 1397/6/25
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Forghani S. Nutritional characteristics of silver pomfret fish (Pampus argenteus) in the Northwest Persian Gulf. JAD 2018; 12 (2) :89-101
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-253-fa.html

فرقانی شهرام. خصوصیات تغذیه‌ای ماهی حلوا سفید (Pampus argenteus) در شمال غرب خلیج فارس. نشریه توسعه آبزی پروری. 1397; 12 (2) :89-101

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-253-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 2 - ( 2-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645