[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار مقالات
تعداد دوره های نشریه: 13
تعداد شماره ها: 47
تعداد مشاهده ی مقالات: 971314
تعداد دریافت (دانلود) مقالات: 426113

تعداد کل نویسندگان: 1855
نویسندگان غیر تکراری: 1434
نویسندگان تکراری: 421
درصد نویسندگان تکراری: 23

مقالات دریافت شده: 798
مقالات پذیرفته شده: 496
مقالات رد شده: 290
مقالات منتشر شده: 441

نرخ پذیرش: 62.16
نرخ رد: 36.34

میانگین دریافت تا پذیرش: 147 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 6.6 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 350.1 روز

آمار تفکیکی سه سال اخیر:
مقالات دریافت شده: 93
مقالات پذیرفته شده: 60
مقالات رد شده: 23
مقالات منتشر شده: 36

نرخ پذیرش: 64.52
نرخ رد: 24.73

میانگین دریافت تا پذیرش: 112 روز
میانگین دریافت تا اولین داوری: 8.4 روز
میانگین پذیرش تا انتشار: 368.6 روز
____
..
:: دوره 12، شماره 1 - ( 1-1397 ) ::
جلد 12 شماره 1 صفحات 54-45 برگشت به فهرست نسخه ها
مطالعه مصرف کوتاه‌مدت پودر زنجبیل (Zingiber Officinale) بر برخی شاخص‌های رشد ماهی کپور معمولی جوان در جیره تجاری
حدیث عباسی قادیکلایی* ، ابولقاسم کمالی ، مهدی سلطانی ، منصور شریفیان
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط‌زیست، واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده:   (2613 مشاهده)
این پژوهش باهدف بررسی سطوح کنترل، 25/0، 5/0، 1 و 2 پودر گیاه زنجبیل در هر 100 گرم جیره تجار­ی ماهی کپور معمولی و عملکرد آن ­بر برخی شاخص­های رشد­­ با ارائه 180 عدد ماهی (Cyprinus carpio) جوان به وزن اولیه (3±27 گرم) غذادهی روزانه به میزان 3% وزن بدن دو بار در روز به­ مدت یک ماه به اجرا در آمد. در پایان نتایج نشان داد که در شاخص‌های گرم افزایش وزن بدن، نرخ رشد روزانه، ضریب تبدیل غذایی، ضریب چاقی، بازده مصرف پروتئین و مقدار پروتئین مصرفی در سطح 05/0 اختلاف معنی‌دار بین گروه­های آزمایشی برقرار است. حال آن­که علیرغم افزایش وزن نهایی تیمارهای مصرف‌کننده زنجبیل نسبت گروه شاهد) در شاخص­های درصد افزایش وزن، نرخ رشد ویژه، درصد کارایی خوراک، مقدار غذای­مصرفی و درصد بقا بین تیمارهای مطالعاتی به‌روشنی مشهود است (05/0<P). بااین‌وجود می­توان گفت مصرف پودر زنجبیل به علت افزایش فعالیت مسواکی دیواره روده، تسریع بلع و تسهیل هضم غذای اکسترود مصرفی احتمالاً می­تواند نقش فزاینده­ای در رشد کپور ماهیان جوان در کوتاه‌ترین زمان مطالعه و حفظ بقای 100% آن­ها را در پی داشته باشد.
واژه‌های کلیدی: مصرف کوتاه‌مدت، پودر زنجبیل، Zingiber Officinale، کپور معمولی، شاخص‌های رشد
متن کامل [PDF 520 kb]   (1666 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/8/16 | پذیرش: 1395/9/15 | انتشار: 1397/3/8
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Abbasi Ghadikolaei H, kamali A, soltani M, Sharifian M. Study on zingiber officinale powder activities in some growth indices of cyprinus carpio. JAD 2018; 12 (1) :45-54
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-213-fa.html

عباسی قادیکلایی حدیث، کمالی ابولقاسم، سلطانی مهدی، شریفیان منصور. مطالعه مصرف کوتاه‌مدت پودر زنجبیل (Zingiber Officinale) بر برخی شاخص‌های رشد ماهی کپور معمولی جوان در جیره تجاری . نشریه توسعه آبزی پروری. 1397; 12 (1) :45-54

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-213-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 1 - ( 1-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645