[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 12، شماره 3 - ( 3-1397 ) ::
جلد 12 شماره 3 صفحات 91-103 برگشت به فهرست نسخه ها
معرفی پروتئین‌های سرم خون، خالص سازی و تعیین وزن مولکولی ایمونوگلوبولین(IgM) ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان و آمور
احمد غرقی، علیرضا رضوانی گیل‌کلایی
موسسه تحقیقات علوم شیلاتتی کشور
چکیده:   (586 مشاهده)
در این مقالعه پژوهشی مقادیر و خصوصیات پروتئینها و ایمنوگلوبولینهای ماهیان قزل‌آلای رنگین­کمان و آمور در شرایط فیزیولوژیک طبیعی آب و هوایی ایران مورد بررسی قرارگرفته است.  مجموع مقادیر ایمونوگلوبولین ها (IG) در پستانداران، مانند موش و انسان، به طور معمول بین   15-20 میلی گرم در میلی لیتر و در حدود 25 درصد کل پروتئین های سرم  خون را تشکیل می دهند. در این پژوهش مشخص گردید. در حالیکه ماهیان استخوانی تنوع ایمنوگلوبین های پستانداران را ندارند ولی غلظت IgM در کل پروتئین های سرم خون ماهیان قزل آلای رنگین­کمان و آمور پرورشی در کشور بالاتر از مقادیر ایمونوگلوبولین ها (IG) پستانداران است. همچنین مشخص گردید غلظت پروتئین تام  سرم خون ماهیان آلای رنگین­کمان و آمور پرورشی در کشورمان  به طور کلی پایین تر از غلظت پروتئین تام در سرم خون  پستانداران است. بررسی مطالعات و پژوهش های سایرین  و همچنین اندازه گیری خود ما  نشان می دهدکه هیچ پاسخ روشنی به این اختلاف  وجود ندارد. جداسازی و خالص سازی ایمونوگلوبولین سرم (IG)  ماهی با استفاده از روش  تولید آنتی بادی سرم ماهی در خرگوش و تصفیه آنتی بادی با روش دیالیز و استفاده از تجزیه و تحلیل ایمنوالکتروفورزیس وکروماتوگرافی میل ترکیبی، مشخص شد. وزن مولکولی زنجیره سنگین ایمونوگلوبولین ماهی قزل آلا 82 و زنجیره های سبک متمایز آن حدود 21 کیلو دالتون  و وزن مولکولی زنجیره سنگین و سبک IgM برای ماهی  آمور به ترتیب 70.4 و 25.3 کیلو دالتون تعئین گردید.
واژه‌های کلیدی: پروتئین‌ سرم، خالص سازی، وزن مولکولی ایمونوگلوبولین(IgM)، قزل‌آلای رنگین‌کمان و آمور
متن کامل [PDF 736 kb]   (1116 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: ۱۳۹۴/۶/۷ | پذیرش: ۱۳۹۵/۹/۱۵ | انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

GHOROGHI A, Rezvani Gilkolahi A. The introduction of serum proteins, purification and molecular weight determination of immunoglobulin (IgM) in Oncorhynchus mykiss and Ctenopharyngodon idella. 3. 2018; 12 (3) :91-103
URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-193-fa.html

غرقی احمد، رضوانی گیل‌کلایی علیرضا. معرفی پروتئین‌های سرم خون، خالص سازی و تعیین وزن مولکولی ایمونوگلوبولین(IgM) ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان و آمور . نشریه توسعه آبزی پروری. 1397; 12 (3) :91-103

URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-193-fa.html



دوره 12، شماره 3 - ( 3-1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشریه توسعه آبزی پروری Journal of Aquaculture Development
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3977