گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گیلان، صومعه سرا و گروه علوم دریایی، پژوهشکده حوضه آبی دریای خزر، دانشگاه گیلان
چکیده: (2423 مشاهده)
در یک آزمایش تغذیه ای تاثیر جیره غذایی با سه سطح پروتئین (30، 35 و 40 درصد) به منظور تعیین تاثیر سطوح پروتئین مطلوب، کمتر و یا بیشتر از حد نیاز در جیره بر رشد و شاخص های خونی بچه فیل ماهی (Huso huso) بررسی شد. 135 عدد ماهی با میانگین (± انحراف معیار) وزن اولیه 68/1 ± 71/131 گرم به طور تصادفی در 9 تانک بتنی مدور با ظرفیت 800 لیتر توزیع و چهار بار در روز بر اساس اشتها به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج بدست آمده نشان داد شاخص های رشد مانند میانگین وزن، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی، ضریب چاقی و درصد افزایش وزن در تیمار تغذیه شده با جیره حاوی 35 درصد پروتئین نسبت به تیمار تغذیه شده با جیره حاوی پروتئین 40 درصد دارای اختلاف معنی داری می باشد (05/0>P) اما با تیمار حاوی 30 درصد پروتئین اختلافی مشاهده نشد (05/0
P). نتایج این مطالعه نشان داد که محدودیت پروتئینی بر عملکرد رشد و شاخص های خونی بچه فیل ماهی اثرگذار می باشد.
Salahshoori E, Falahatkar B, Efatpanah I. The Effect of Dietary Protein Levels on Growth Performance and Hematological Parameters of Juveniles Beluga Sturgeon
(Huso huso). JAD 2017; 11 (1) :51-62 URL: http://aqudev.liau.ac.ir/article-1-164-fa.html